Sve za mamu

Emotivna objava Tonyja Cetinskog rastopit će i najtvrđa srca: "Točno osjećam koliko ju voliš..."

Tony Cetinski (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Pjevač Tony Cetinski raznježio je fanove svojom najnovijom objavom na Instagramu.

Slavni domaći pjevač Tony Cetinski društvene mreže obično koristi ne bi li promovirao svoje nastupe i koncerte, a sada je oduševio vjerne pratitelje objavom malo drukčijeg stila. 

Naime, pjevač je na Instagramu posvetio jednu objavu svojoj majci Vinki, i to povodom njezina rođendana, a ono što je napisao dirnulo je mnoge. 

"Niti jedan poklon majci neće biti dovoljno dobar kao onaj koji je ona nama dala - ŽIVOT. Majčino srce je sinovljevo najljepše mjesto, pa čak ako smo već i sjedokosi. Svatko u svijetu ima jedno takvo srce. Majka. Draga mama, sretan ti rođendan", napisao je Tony.

U komentarima se javio i njegov brat Matteo, koji je ostavio emotikon srca, a čestitkama se pridružila i Nina Badrić, koja je poručila: "Sretan rođendan mami od srca."

Fanovi su se također pridružili u slanju lijepih želja, ali i pohvalili Tonyja.

"Sretan rođendan mami, a tebi poklon što ovako javno pokazuješ ljudima, a istodobno i učiš mlade ljude osnovnih životnih postulata", bili su neki od komentara.

"Dragi Toni, točno znam i osjećam koliko ju voliš, zato što ih imam 3 i jako su vezani za mene... Majka ti je🌹❤️ prekrasna žena, osjeti se njezina ljubav i dobrota jer prosto sija iz nje. Neka ti je živa i zdrava još 100 godina", poručila je jedna posebno dirnuta obožavateljica našem pjevaču. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Rakitićeva zanosna supruga pozirala u ultrakratkoj suknji i pokazala noge: "Ti si kraljica ljepote"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS