"sve ste bolji s godinama..."

Nina Badrić u očaravajućem outfitu užarila je šibensku pozornicu, među publikom bio je i naš slavni nogometaš!

Nina Badrić - 4 Niksa Stipanicev/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Tony Cetinski zapalio je šibensku pozornicu zajedno s Ninom Badrić koja je sve oduševila svojim izgledom, a među publikom našao se i Andrej Kramarić.

Šibenskom festival "Šubićevac live" otvorili su Nina Badrić i Tony Cetinski s njegovom pjesmom "Ja sam zaljubljen".

Sasvim očekivano oduševili su publiku koja je uglas pjevala brojne njihove hitove.

Nina je i na svom Instagram profilu podijelila prizore iz Šibenika, ali nedvojbeno je sve očarala u crvenoj haljini koja joj je stajala kao salivena.

"Uuu kakva energija. Kakva dva mega lika. Gledala vas odvojeno, ali vas dvoje zajedno... taj koncert koji bih uvijek gledala", Sve najbolje dami... kao vino ste, bolji s godinama", pisali su joj obožavatelji.

Među okupljenima bio je i hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, koji se nakon ispadanja s Europskog prvenstva uputio na odmor s obitelji.

S njim su se na koncertu družili Željko Karajica i Mario Carević.

Podsjećamo, Nina Badrić već tjednima pjesmom "#onokad" dominira radijskim eterom, a na svoj rođendan publiku je počastila novim singlom "Kako si". 

Povezana vijest Preporuke Nina Badrić otvorila čarobno Ljeto u dvorcu Oršić, evo tko će još nastupiti na atraktivnoj pozornici!

Povezana vijest Clubzone Nina Badrić na svoj rođendan publiku je počastila novom pjesmom: "Malo je koga briga kako smo uistinu..."

Povezana vijest Nekad i sad Ninu Badrić zbog fotografije iz mladosti uspoređuju s članicom najpoznatije reality obitelji, vidite li i vi sličnost?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zgodna Seve još jednom je pokazala maestralne vještine scenskog nastupa: "Da mi je na sekund imati ove noge"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tarik i Lejla Filipović zajedničkom fotkom iz Italije oduševili su pratitelje, a voditelj je otkrio zbog čega tamo najviše uživaju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS