S njim je stvarao hitove

Tonči Huljić objavio tužnu vijest i oprostio se od dugogodišnjeg prijatelja i suradnika: ''Falit ćeš mi kao i član obitelji...''

Tonči Huljić - 2 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Tonči Huljić oprostio se na društvenim mrežama od svog prijatelja i suradnika Dušana Vasića koji je stvorio i zvukove za neke od Huljićevih hitova.

Glazbenik Tonči Huljić oprostio se od svog prijatelja i suradnika Dušana Vasića koji je jučer preminuo. Vasić je za Tončija radio zvukove brojnih Huljićevih hitova, a sudjelovao je i u pjesmama koje je Tonči skladao za Petra Grašu i Jelenu Rozgu.

Od prijatelja se Tonči oprostio na svojim društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju i emotivan opis.

"Ova slika više nikada neće biti kompletna. Nažalost, jučer je otišao moj prijatelj i suradnik Dušan Vasić. Kreirao je moj zvuk Madre Badesse i netom snimljenog duplog CD instrumentalnog crossover materijala.. Bio je zadužen za programiranje i kreiranje ritam sekcije velikog broja mojih pjesama za Grašu i Rozgu. Hvala ti za prijateljstvo i muziku. Falit ćeš mi isto kao i član obitelji... Volimo te i čuvamo u duši, srcu i pjesmama", napisao je Tonči.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Severina snimljena ispred škole svog sina, emotivan trenutak zabilježila je i objavila njezina dobra prijateljica

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Živjela je kao u snu, a danas živi u kolibi i pere rublje u rijeci: "Daleko je to od milijarderskog načina života, jedna noć kriva je za sve"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS