ovo nije mogla propustiti

Samozatajnu suprugu Tomislava Tomaševića dugo nismo vidjeli, a sada je pokazala da je njegova najveća podrška!

Tomislav Tomašević i Iva Mertić Tomašević Lucija Ocko/Cropix 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Tomislav Tomašević i njegova supruga Iva Martić Tomašević zajedno su glasali na izborima, a ona mu se zatim pridružila i u stožeru.

Gradonačelnik Zagreba i nositelj liste političke platforme Možemo! u VI. izbornoj jedinici, Tomislav Tomašević, nakon dugo vremena snimljen je u javnosti sa svojom suprugom Ivom Mertić Tomašević.

Par je zajedno glasao na parlamentarnim izborima, a na biralište su došli držeći se za ruke. Tomaševiću se supruga zatim pridružila i u stožeru stranke Možemo!.

Ivu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, no sada je pokazala da je najveća podrška svojem suprugu.

Povezana vijest Celebrity Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na crveni tepih poveo je samozatajnu suprugu, svojom pojavom iznenadili su okupljene!

Tomaševi se za samozatajnu instruktoricu joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike vjenčao 19. svibnja 2016. godine.

Upoznali su se u rujnu 2008. godine u Zagrebu preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali vjenčani kumovi.

Povezana vijest Celebrity Tomislav Tomašević rasplesao se na ''Vrapce i komarce'' na podnevnom dočeku 2024., pogledajte hit video!

Iva je jednom prilikom za Gloriju otkrila i kako ispočetka nije mislila da je Tomislav materijal za dečka zbog njegovih čestih putovanja, no on nije posustajao i mjesec dana nakon upoznavanja započeli su vezu. U to je vrijeme on studirao na Cambridgeu, gdje ga je Iva često posjećivala.

Zaručili su se u Lisabonu 2015. godine, a vjenčali godinu dana kasnije.

Povezana vijest Celebrity Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević na crveni tepih poveo je samozatajnu suprugu, svojom pojavom iznenadili su okupljene!

Svadbu su organizirali dva dana nakon što su razmijenili bračne zavjete u kapelici na Sljemenu, a sa stotinjak uzvanika proslavili su na obiteljskom imanju pokraj Koprivnice. Atmosfera je bila opuštena i gosti nisu trebali nositi formalnu odjeću te su sa sobom mogli povesti svoju djecu i ljubimce, a zanimljivo je i da su strogo zabranili svadbene poklone. Medeni mjesec proveli su u Nepalu.

Par dijeli ljubav prema aktivizmu i avanturizmu, a slobodno vrijeme najradije provode u prirodi, planinarenju, vožnji biciklima, putovanjima ili gledajući serije. Jedino u čemu se razilaze jest prehrana jer je Iva vegetarijanka, a Tomislav jede meso.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity Hrvatski ministar obrane svoju obitelj uspješno skriva od medija, ali ovog puta supruga Mandica ipak nije uspjela izbjeći fotografe

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS