odnosi unutar obitelji

Camillini unuci nju i kralja Charlesa znaju samo pod jednim imenom: ''Ne znaju drukčije, tako su odrastali''

Kralj Charles III. i kraljica Camilla Profimedia 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Kralj Charles i kraljica Camilla imaju ukupno desetero unučadi, a sada je Camillin sin iz prvog braka otkrio kako djeca nazivaju baku i djeda.

Kralj Charles III. i kraljica Camilla su se vjenčali 2005., nakon što su njihovi prethodni brakovi završili rastavom. U tim brakovima 75-godišnji britanski monarh i njegova supruga su baka i djed ukupno desetero unučadi (pet od svakoga).

I dok je od ranije poznato kako djeca princa Williama George, Charlotte i Louis zovu svog djeda "grandpa Wales", Camillini unuci ne zaostaju puno što se tiče nadimaka za kralja. Kako je otkrio Camillin sin Tom Parker Bowles tijekom promocije svoje knjige "Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III", njegovo dvoje djece i djeca njegove sestre Laure Charlesa nazivaju Uppa, dok Camillu nazivaju Gaga. S druge strane, Tom je i dalje formalan prema svom očuhu te ga naziva Sir.

"Sva naša djeca - i djeca moje sestre - odrasla su uz Gagu i Uppu. Odrastali su od malih nogu ne znajući da je drukčije. Poznaju Gagu kao Gagu, i stvarno je super baka koja ih povremeno razmazi na dobar način", ispričao je Parker Bowles, koji hvali i kralja: "Obožavaju kralja jer je tako dobar, drag čovjek. Bio je i divan očuh, očito ima svoje unuke. Djeca ga potpuno obožavaju. Odmalena im je čitao priče, bio s njima i vrtio ih uokolo."

Ovo nije prvi put da se spominje bliskost Charlesa i Camilline unučadi. U dokumentarcu o tada prijestolonasljedniku iz 2018. godine Camilla je spomenula kako je Charles ušuškavao njezinu unučad čitajući im ulomke iz "Harryja Pottera", a pritom bi potpuno ušao u karaktere likova.

Tom je skoro branio svoju majku od glasina, o čemu možete pročitati OVDJE.

Charles se nedavno putem društvenih mreža oprostio od velike glumice Maggie Smith, o čemu možete pročitati OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Zadnje pojavljivanje Meghan Markle nije sjelo staroj poznanici: "Nije bila dugo tamo"

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Od najuspješnije influencerice do žene koja je optužena za prevaru povezanu s liječenjem djece

Naša glumica javila se s Floride, kojoj prijeti strašni uragan: ''Jezivo je, vijesti i apeli su svuda oko nas''

Od najuspješnije influencerice do žene koja je optužena za prevaru povezanu s liječenjem djece

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Marija Benjak napravila kad je napustila MasterChef: ''Meni to ima značenje koje mi je promijenilo život''

Povezana vijest Celebrity Procurili detalji neugodnog susreta Dianina oženjenog ljubavnika i kraljevskog osoblja: ''Smrzavao se, crven u licu...''

Ovako srpski folker slavi rođenje kćeri, ništa bez poderane majice: ''Od prekjučer nisam spavao!''

Prizori gole glumice srušili internet, video je sama objavila: ''Za sve moje prljave dečke!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS