nezgodan trenutak

Fotografi uhvatili bijesnog Toma Hanksa, evo što stoji iza prizora koji su sve neugodno iznenadili!

Tom Hanks i Rita Wilson - 1 Afp 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Tom Hanks i Rita Wilson snimljeni su u nezgodnom trenutku u Cannesu, a ona je pojasnila što se točno dogodilo.

Legendarni holivudski glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson stigli su zajedno na premijeru njegova novog filma "Asteroid City" na Filmski festival u Cannesu, no njihovo je pojavljivanje zasjenio incident u kojem su snimljeni.

Naime, 66-godišnji Tom uhvaćen je kako poprilično frustrirano i ljutito razgovora s čovjekom u odijelu i nešto mu objašnjava i pokazuje prstom. Ta je scena šokirala glumčeve obožavatelje i javnost, a sada se o svemu oglasila njegova supruga i otkrila što se točno dogodilo.

U međuvremenu je otkriveno da je čovjek s kojim je Tom razgovorao PR menadžer Vincent Chapalain, a Rita je na svom profilu na Instagramu pojasnila nezgodni trenutak.

"Ovo se zove "Ne čujem te. Ljudi vrište. Što si rekao? Gdje bismo trebali ići? Super smo se proveli. Idite pogledati "Asteroid City!", napisala je Rita uz objavu koju je podijelila u priči na profilu, sugerirajući o čemu su razgovarali.

Vincent je također pojasnio trenutak na svom profilu na Twitteru.

"Samo su me pitali trebaju li se vratiti na početak s ostatkom filmske ekipe (ja nisam član osiguranje)", napisao je u jednom komentaru.

Trenutak je izazvao pomutnju na internetu i brzo su krenula nagađanja što se zapravo dogodilo. Međutim, čini se da je to bio samo nesporazum.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS