Gluma im je u krvi

Znate li tko su roditelji svojeglavog Jakova iz naše nove hit-serije? Talentirani glumac dolazi iz vrlo poznate zagrebačke obitelji

U dobru i zlu - 3 Nova TV 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Toma Medvešek hrvatskoj javnosti predstavio se u novoj seriji ''U dobru i zlu'' kao razmaženi Jakov, a evo tko su njegovi roditelji.

Nova serija ''U dobru i zlu'' sve je već dobro prikovala za televizijske ekrane, a jedan od likova koji izazove najveće reakcije javnosti je Jakov Srića, sin Veljka i Ivane.

Njega je u seriji utjelovio Toma Medvešek, naš mladi i već vrlo uspješan glumac, a baš kao i u seriji, njegovi pravi roditelji dobro su poznata zagrebačka obitelj.

Naime, Toma je sin glumaca Svena Medvešeka i Nataše Dorčić.

''Meni su roditelji uzor u svemu: odgoju, prehrani, načinu života, pa i profesiji. Smatram se jako sretnim što sam baš njihovo dijete i trudit ću se cijeli život im to pokazivati'', kazao je nedavno za naš portal.

Inače, Toma nije jedini u obitelji koji je krenuo stopama svojih roditelja. Njegov mlađi brat Tito Emanuel također je glumac, dok je sestra Roza studentica produkcije.

Njegov lik Jakov mnogima je vrlo antipatičan zbog svoje razmaženosti i svojeglavosti, a je li njemu bilo teško utjeloviti ga?

''Radio sam audiciju za dva lika. Kada sam shvatio da sam dobio Jakova, nisam bio siguran je li to uloga za mene, međutim sada sam jako sretan s njom. Jakova će biti teško zavoljeti ali ako netko uspije u tome, kao ja, mislim da ga neće moći prestati voljeti. Ni sam još nisam siguran je li good guy ili bad guy, što i nije loše jer me još uvijek uspije iznenaditi. Rekao bih da Jakov puno toga radi iz srca i smatram da smo po tome slični'', otkrio nam je.

Toma ima tek 27 godina, a iza sebe već ima nagradu Zlatni studio 2022. za najbolje novo lice u kazalištu i filmu za ulogu Dode u predstavi ''Ti si prvi hrabar''. Početkom ove godine proslavio se i u filmu ''Slatka Simona'', u kojem je igrao glavnu ulogu.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Nećete vjerovati koliko Antonija Šola ima godina! Naša pjevačica kao da je zaustavila vrijeme: ''Ti si poput vina...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Evo kako je Minea izgledala na početku svoje karijere, imidž je često mijenjala, a s jednom frizurom bila je neprepoznatljiva!

Povezana vijest Celebrity Koga Una Praljak ljubi u stvarnom životu? Zavodnica iz naše serije sretno je zaljubljena: ''Daljina nije problem''

Povezana vijest Celebrity Miro iz serije "U dobru i zlu" ukrao je srca brojnim gledateljicama, evo kako zgodni glumac stoji na ljubavnom planu!

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezana vijest Zanimljivosti Vodimo vas na set nove dramske serije "U dobru i zlu", evo što o uzbudljivoj priči kaže nevjerojatna glumačka postava!

Povezana vijest Zanimljivosti Minea o ulozi u seriji kojoj predviđaju veliki uspjeh: "Drago mi je da sam se upustila u tu avanturu!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS