Samozatajna Ulla

Tko je supruga Jurgena Kloppa? Velika je humanitarka, a zbog svima omiljenog trenera ju prati i zanimljiv nadimak!

Jurgen Klopp i Ulla Sandrock - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Trener Jurgen Klopp u sretnom je braku s Ullom Sandrock o kojoj se puno ne priča u medijima, a upoznao ju je na Oktoberfestu.

Njemački trener i bivši nogometaš Jurgen Klopp ovih dana glavna je tema sportskih medija jer više nije trener Liverpoola.

Jurgen je početkom godine obznanio da će napustiti engleski klub, a s krajem jedne njegove ere poraslo je zanimanje i za privatni život jednog od najuspješnijih trenera ikad.

Privatni život Jurgen voli držati za sebe, a evo tko mu je najveća podrška.

Njegova supruga je Ulla Sandrock, a poznata je kao ''prva dama Bundeslige''.

Par je u braku od prosinca 2005. godine, a upoznali su se dok je radila kao konobarica tijekom Oktorberfesta u Münchenu, piše Daily Star.

Ulla je po struci učiteljica, a tri godine bila u humanitarnoj misiji kao učiteljica i bolnička djelatnica u Nairobiju, prije nego što se nastanila u Mainzu i upoznala Jurgena.

Sad je dječja književnica, a 2008. godine objavila je knjigu ''Tom i čarobni nogomet''. Priča govori o 11-godišnjem dječaku koji na tavanu pronalazi čarobnu nogometnu loptu koja ga pretvara u nevjerojatnog nogometaša. Djelo je dobilo i nastavak 2010. godine, a radnja je smještena u Africi.

Oboje imaju djecu iz prethodnog braka. Jurgen ima sina Marca kojeg je dobio u braku sa Sabine Klopp s kojom se 2001. godine rastao nakon 12 godina, dok Ulla ima sina Dennisa. Prema pisanju medija, njihovi sinovi se odlični slažu, a i Jurgen je ostao u dobrom odnosu sa Sabine.

Baš kao i Jurgen, i Ulla je omiljena među engleskim građanima, a često se spominjalo kako je upravo ona velikim djelom utjecala na važne odluke u njegovom životu.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Nogomet Lovrenova emotivna poruka Kloppu: "Neću zaboraviti što si mi rekao"

Povezana vijest Nogomet VIDEO Ovakva ga još nismo vidjeli! Pep se slomio na ovo pitanje, bio je na rubu suza

Povezana vijest Nogomet FOTO Jurgen Klopp uoči zadnje utakmice na klupi Liverpoola inzistirao na posebnoj fotografiji

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Trudna Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama s novim lijepim vijestima, a objavila je i svoju fotografiju!

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Tragična smrt njezine majke bila je tema svih svjetskih medija, a ona je danas izrasla u njezinu kopiju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS