Lijepa Elizabeta

Tko je novopečena gospođa Lasagna? Zbog Eurosonga i voljenog partnera život joj se potpuno preokrenuo u kratkom roku!

Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 3 Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Baby Lasagna proteklog vikenda pred oltar je odveo svoju partnericu Elizabetu Ružić, evo tko je ona.

Baby Lasagna, odnosno Marko Purišić, protekle subote vjenčao se sa svojom partnericom Elizabetom Ružić.

Svadbu pred 50-ak gostiju vodio je vlč. Benjamin Petrović iz Savudrije, svećenik iz Markove župe, a od jednog uzvanika doznalo se kako je vjenčanje organizirano u retro stilu i da nikome nije bilo dozvoljeno fotografiranje. Više o detaljima s vjenčanja pročitajte OVDJE.

Elizabeta je sve oduševila neobičnom vjenčanicom, a pogledajte ju OVDJE.

A tko je novopečena gospođa Purišić?

27-godišnja Elizabeta studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom. Potpisuje kratkometražni film ''Ponekad je lakše ubiti nekoga drugoga'', a 2022. s Markom je dobila nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr, natjecanju mladih kreativaca iz 20 županija i Grada Zagreba.

Svom zaručniku producirala je i spot za ''Rim Tim Tagi Dim'', a na Euroviziji je bila dio njegova tima. Nakon Eurovizije nastavila je proizvoditi njegove videospotove, a u svima od njih i glumi.

Elizabeta i Marko upoznali su se prije tri godine, a ona je mislila kako njihov prvi susret baš i nije prošao najbolje.

''Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan, pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog dejta mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio'', ispričala je Elizabeta u dokumentarcu ''Ususret Eurosongu''.

U mjestu Kaštelir preuređuju kuću u kojoj će živjeti, a uređuju je sami.

Iako o sebi ne voli puno otkrivati, razumljivo je kako joj se nakon Eurosonga život zbog voljenog partnera potpuno preokrenuo, a par se odlično slaže na poslovnom području, pa tako često na društvenim mrežama pokaže neke njihove zajedničke trenutke.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Zanimljivosti Tenisač iz Splita koji niže uspjehe privatni život skriva od javnosti, ali ipak je poznato tko mu je najveća podrška

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS