Zgodan i bogat

Sin srpskog izbornika postao je jedan od najpoželjnijih frajera u svojoj zemlji, evo čime je privukao pozornost!

Marko Stojković Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Marko Stojković, sin izbornika srpske reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, privukao je pozornost Srpkinja tijekom Europskog prvenstva.

Dok Srbija igra na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, Srpkinje su se, umjesto u nogometaše, zagledale u sina izbornika reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija.

Marko Stojković najmlađi je od troje djece koje je Dragan dobio sa suprugom Snežanom i ima još dvije starije sestre Anju i Andreu. Sa sestrama je jako vezan i često zajedno poziraju za Instagram, a Marko im je posvetio i tetovažu na nadlaktici.

Marko se na društvenim mrežama voli pohvaliti i svojim luksuznim načinom života, zbog čega je i često u srpskim medijima.

Obilazi luksuzne destinacije, vozi skupe automobile i nosi brendiranu odjeću, a veliku pozornost javnosti izazvao je i fotografijama na kojima pozira s malim bijelim tigrom.

Svoj ljubavni status skriva, a srpski mediji dosad su ga povezivali s brojnim atraktivnim djevojkama.

Godinama živi na relaciji SAD-Velika Britanija, a poznato je da je diplomirao menadžment na jednom prestižnom londonskom fakultetu.

Piksi i Snežana također su i ponosni djed i baka četvero unučadi koje im je podarila kći Anja.

Povezana vijest Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivši dinamovac u financijskim problemima? "Prodajem stan u Mostaru i malo korišten Rolex"

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Bivša premijerka Srbije uživala je u izlasku s lijepom partnericom, rijetko ih imamo priliku vidjeti zajedno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS