jako su slične!

Atraktivnu sestru naše gumice prati više od 100 tisuća ljudi, kad vidite njezine fotografije, bit će vam jasno zašto!

Lucija Baban - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Naša glumica Katarina Baban ima mlađu sestru Luciju koja je fitness trenerica te influencerica. Na društvenim mrežama često se pohvali atraktivnom figurom.

Glumicu Katarinu Baban uskoro ćemo gledati u novoj seriji Nove TV ''U dobru i zlu''. Na društvenim mrežama često se zna pohvaliti isklesanim tijelom, ali nije jedina u obitelji koja mami pozornost.

Naime, Katarina ima sestru Luciju koja je jedna od poznatijih domaćih fitness trenerica, a dame neodoljivo podsjećaju jedna na drugu. Mlađa Baban može se pohvaliti i influencerskom karijerom. Na Instagramu je prati više od 100 tisuća ljudi, a ona ih često počasti atraktivnim fotografijama.

Tamo se nađu fotografije u badiću, donjem rublju i sportskim kompletićima. U seksi pozama često istakne i svoje tetovaže.

Poznato je i da se Lucija pojavljivala u video-spotovima domaćih glazbenika, a jedan takav je onaj Hiljsona Mandele za pjesmu ''Cura s kvarta''. Upravo je ova fatalna plavuša ona koja u tajicama u spotu šeta psa.

Lucija se nedavno pohvalila i da je napravila veliku promjenu kad je njezina kosa u pitanju. Naime, skratila je dugu plavu kosu pa joj je kosa sada do ramena.

''Obožavanje'', kratko je poručila, a obožavatelji su je odmah obasuli komplimentima.

''Predivna'', ''Najbolja kosa ikada'', ''Majko mila'', samo su neke od pohvala.

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity Slavna voditeljica viđena je u javnosti nakon dugo vremena, njeno stanje nije najbolje, početkom godine objavila je da je bolesna

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Pogledajte što je to ovoliko očaralo premijera Plenkovića, njegove reakcije oduševljenja nisu promakle fotografima

Povezana vijest Celebrity Ove dvije ljepotice od jeseni ćemo gledati u novoj seriji Nove TV, a one su vrijeme dotad odlučile iskoristiti na plaži!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda naše nove serije ružičastim kupaćim kostimom istaknula je vitku liniju, a javile su joj se i poznate dame: ''Prekrasna!''

Povezana vijest Celebrity S našom glumačkom zvijezdom popričali smo o najvećim izazovima u karijeri, a otkrila nam je i koja se tajna krije iza svih njezinih ostvarenih želja!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda ''Kumova'' iznenadila pojavom u prozirnoj haljini, izgleda upola mlađe: ''Prekrasna izvana i iznutra!''

Povezana vijest Celebrity Milica iz Kumova sredila se za izlazak, svi su gledali u nju zbog haljine u kojoj se pojavila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS