''ONA JE GLAVNA!''

Nenadu Bjelici samozatajna supruga je već skoro 30 godina najveća podrška, a evo tko je zaslužan za njihov susret

Nenad Bjelica i supruga Senka Igor Kralj/PIXSELL 1/23 >> Pogledaj i ovo +12 Galerija

Nenad Bjelica svoju je srodnu dušu upoznao još 1995. godine preko svoje sestre. Dvije godine kasnije Senka i Nenad okrenuli su vezu brakom.

Nenad Bjelica, službeno je potvrđeno, novi je trener Dinama. Osječanin se tako vraća na Maksimir nakon nešto više od četiri godine, u tom je razdoblju vodio Osijek te imao nešto kraće trenerske epizode u turskom Trabzonsporu i njemačkom Union Berlinu. S Berlinčanima je morao i raskinuti ugovor zbog povratka u Dinamo.

On će već večeras biti velika podrška Modrima na treningu, a tko je njegova podrška? Naime, Bjelici je supruga Senka najveća podrška već gotovo 30 godina, no ne voli se eksponirati pa nismo imali često priliku vidjeti je u javnosti.

Rijetke fotografije Bjelicine supruge pogledajte u našoj galeriji.

Nenad i fatalna crnka upoznali su se još 1995. godine, preko Nenadove sestre Snježane, koja je bila Senkina prijateljica, a sve je ostalo povijest. Vjenčali su se nakon dvije godine veze, a u braku su dobili dvojicu sinova. Zbog njegove karijere, obitelj se često selila.

"Svagdje sam bio i boravio. Tako mi se sin Luka rodio u Sevilli, a Luan u malenom njemačkom gradu Homburgu", ispričao je Bjelica 2018. godine za T-portal.

Bjelica je svoju ljubav prema nogometu prenio i na sinove. Stariji Luka igrao je za klub Austria Klagenfurt iz treće austrijske lige, no onda se odlučio posvetiti studiju i završio je nogometni menadžment. Mlađi Luan također već trenira nogomet.

Trener Bjelica nikada nije krio da sve konce njegove obitelji drži upravo supruga Senka.

''Supruga se brine za sve. I u kuhinji je, naravno, ona glavna. Čak me i odijeva supruga, uz odijelo je tu najčešće i bijela košulja'', rekao je svojedobno Bjelica za 24 sata.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

Baby Lasagna najavio dva koncerta u Beogradu pa iznenadio fanove izjavom o tom gradu: ''Tako sam čuo...''

Zbog Diddyjevih razvratnih zabava sad drhti pola Hollywooda, tko je zvjezdana ekipa koja je tulumarila s njim?

Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

Povezana vijest Celebrity Priznata pjevačica imala moždani udar tijekom koncerta, upomoć je odmah priskočila ekipa iz pratećeg benda

Povezana vijest Celebrity Novi detalji trudnoće u srpskom realityju: ''Kad sam zvala klošara, rekao mi je...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS