Dugo ju je skrivao

Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

Filip Zubčić - 6 Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Naš skijaš Filip Zubčić u sretnoj je vezi već tri godine, a svoju djevojku dugo je skrivao od javnosti.

Naš skijaš Filip Zubčić svoj privatan život ne voli previše pokazivati pred javnosti, ali poznato je kako već tri godine ljubi samozatajnu plavušu Anu Vukoju.

Ana je završila kineziološki fakultet te se kao i Filip bavi sportom i 12 godina trenirala je i natjecala se u ritmičkoj gimnastici, a onda se posvetila treninzima mladih.

Društvene mreže su joj zaključane, ali Filip ponekad otkrije kako znaju zajedno vježbati i uživati u zajedničkim aktivnostima.

Prije nego se zaljubio u Anu pričao je o tome kakve djevojke voli.

''Jednom sam rekao da više volim plavuše, ali to ne znači da ne zamjećujem ostale djevojke. Javljaju mi se na društvenim mrežama, a tu i tamo odgovorim. Fotografirao sam se bez majice za Men’s Health pa im se možda to svidjelo'',  priznao je Filip pa ne čudi da ga je Ana osvojila upravo svojom bojom kose.

Prošle godine fotografi su ih uvatili u publici na teniskom turniru u Umagu, a fotografije pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Filip je jučer pao u prvoj utrci sezone Svjetskog kupa skijaša, veleslalomu u austrijskom Soeldenu, a više pročitajte na gol.hr-u.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Zanimljivosti Tko još ne zna za najpoznatiju single tetku s Balkana? Ona je zvijezda TikToka, obožava turbofolk i domaću kuhinju!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

Vokalne sposobnosti djevojčice Ane zapanjile su gledatelje Supertalenta: ''Ajme, kako pjeva, predivna boja glasa!''

Svi pričaju o najslađem trenutku na Zečićevu koncertu karijere: ''Duša, on čak i facom oponaša svog idola!''

Povezana vijest inMagazin Ivica Kostelić progovorio o sestri Janici, koja se povukla iz javnosti: ''Lijepo je to vidjeti...''

Povezana vijest Celebrity Janica Kostelić nakon dugo vremena izašla pred kamere, a ovaj uzbudljivi spektakl koji ju je vratio u prošlost nije htjela propustiti!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS