Domaći poduzetnik

Tko je novi partner Donne Vekić? Skrivala ga je dvije godine, a njegovo ime puno se provlačilo kroz medije

Donna Vekić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Domaćim medijima odjeknula je vijest kako Donna Vekić ima novog partnera, a evo tko on.

U subotu navečer u zračnoj luci Franjo Tuđman uhvaćeni su tenisačica Donna Vekić i poduzetnik Krešimir Čorak, poznat kao bivši suprug Sanje Duggan, piše Index.

Index od izvora bliskih paru doznaje da je dvojac u vezi već dvije godine, a on joj je nedavno bio podrška tijekom Olimpijskih igara u Parizu, gdje je slavila srebrnu medalju. Također su naveli da su Donna i Krešimir proveli nekoliko dana u Londonu, a tenisačica tek sada objavljuje fotografije i snimke s putovanja. 

Njihove zajedničke fotografije pogledajte OVDJE.

Tko je uopće Krešimir?

Čorak je ranije bio četiri godine u braku s jednom od najbogatijih Hrvatica, Sanjom Duggan. Razveli su se 2019. godine, a razlog je navodno bila udaljenost s obzirom da su živjeli na relaciji Los Angeles-Zagreb.

Krešimir iza sebe ima jako stresan događaj. Naime, u ožujku 2011. godine pokušali su ga oteti. Udarajući ga pištoljem i drugim tupim predmetima, napadači su ga pokušali ugurati u ukradeni Mercedes slovenskih registracijskih oznaka. A što se dalje događalo, pročitajte OVDJE.

O svom ljubavnom životu Donna pak nikad nije voljela javno govoriti, a prvi puta je plijenila pozornost svojim privatnim životom u veljači 2020. kada je progovorila o raskidu s 11 godina starijim švicarskim teniskim asom Stanislasom Wawrinkom.

''Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Stan i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana'', priznala je Donna te dodala kako joj je to razdoblje bilo jako teško.

''Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti. Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine'', ispričala je u intervjuu za Cosmopolitan.

Nakon toga, tenisačicu se povezivalo s nogometašem Brunom Petkovićem, no kasnije se ispostavilo da ni ta romansa nije bila dugog vijeka, a od tada do danas Donna je oko svoje ljubavi itekako tajnovita.

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Bolni prizori: Otac Liama Paynea obišao mjesto na kojem je pjevač proveo posljednje sate svog života

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova haljina u kojoj se jedva kreće Maji je jedna od najdražih, a još je nešto dodatno doprinijelo televizijskoj magiji!

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Liamov bliski prijatelj otkrio je zašto se glazbenik zadržao u Argentini, prije tragedije su razgovarali: ''Nisam imao pojma...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako naša Donna Vekić uživa s osvojenom medaljom: ''Ne puštam te neko vrijeme!''

Povezana vijest Celebrity Zgodni brat Donne Vekić baš poput sestre može se pohvaliti zavidnim uspjehom, evo čime se bavi!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS