i mate bulić ju je pohvalio!

Znate li tko je Nikolina Violina? Upoznajte ženu koja je obradom hita ''Moja Hercegovina'' dospjela do srca publike širom regije!

Nikolina Panđa Skoko, Nikolina Violina Instagram 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Jeste li već čuli za Nikolinu Violinu? Na društvenim mrežama sve je rasplakala njena verzija hita Mate Bulića.

Nikolina Panđa Skoko, poznatija kao "Nikolina Violina", već je postala prava zvijezda na domaćoj glazbenoj sceni zahvaljujući svojim emotivnim i energičnim izvedbama hrvatskih pjesama koje publici donosi na jedinstven način.

Kao vrsna violinistica, Nikolina se istaknula svojim nastupima na svadbama, kulturnim događanjima i koncertima, gdje okupljenima donosi posebno iskustvo oživljavajući pjesme koje mnogi vole i u kojima se pronalaze.

Nikolina je odrasla u glazbenom okruženju i od malih nogu pokazivala ljubav prema glazbi. Usavršavala je klasične tehnike, ali nije se željela ograničiti samo na klasičnu glazbu. Upravo kroz hrvatske pjesme Nikolina spaja svoje vještine i glazbeni izričaj, čime pridonosi popularizaciji tradicionalne glazbe među svim generacijama.

Posebno su omiljene njene obrade pjesama Mate Bulića, koje su dirnule i njega samog – poznato je kako je jednom prilikom izjavio da je njezina izvedba ''Moja Hercegovina'' jedna od najdirljivijih interpretacija te pjesme.

Njenu izvedbu pjesme ''Moja Hercegovina'' i sam je podijelio na društvenim mrežama.

Ta mlada umjetnica smatra da glazba govori univerzalnim jezikom, a violina je instrument koji je sposoban prenijeti i najdublje emocije. Njen nastup ne čini samo sviranje, nego i odnos s publikom, a svadbena veselja posebno su joj draga jer, kako sama kaže, to su trenuci kada ljubav postaje glazba, a glazba ljubav, prenosi Bljesak.info.

Nikolina također voli eksperimentirati s različitim glazbenim žanrovima. Spoj klasične tehnike i suvremenih pop-aranžmana daje njenim izvedbama jedinstvenu notu koja je prepoznata ne samo među publikom nego i među glazbenicima, s kojima često surađuje.

Njen talent i trud doveli su je do suradnji s brojnim domaćim izvođačima, a često nastupa i po noćnim klubovima te raznim svečanim događanjima.

Pozornost na društvenim medijima kradu i braća blizanci koji osvajaju izgledom, ali i talentom, a više o njima pročitajte OVDJE.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zavirite u luksuzni dom srpskog folkera u kojemu živi sa suprugom i kćeri, je li za ovaj raskoš opravdana vrtoglava cifra?

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Partnericu Zlatana Ibrahimovića rijetko viđamo u javnosti, a ovoga puta kamere jednostavno nije mogla izbjeći

Baby Lasagna zapjevao hitove Nede Ukraden i Halida Bešlića, poslušajte kako to zvuči!

Martina Tomčić zgrožena je situacijom u hrvatskom školstvu, otkrila je: ''I sama sam jednom morala reagirati''

Povezana vijest Celebrity Sergej Trifunović oglasio se na društvenim mrežama nakon skandala sa suprugom, našalio se na njen račun: ''Srećom, ima još...''

Povezana vijest Celebrity Internetom se širi novi jezivi video P. Diddyja s 13-godišnjom glumicom: ''Dolaziš večeras?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS