STIŽU U ARENU ZAGREB!

Tko je bend iz Srbije koji su Hrvati jedva dočekali? Imaju veliki hit s Prijom, a zanat su pekli na svadbama!

Lexington Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Lexington je osnovan još 2004. godine, a neki od njihovih hitova su ''Dobro da nije neko veće zlo'', ''Potraži me'' i brojni drugi.

Grupa Lexington iduće godine zapjevat će u zagrebačkoj Areni, a to je, malo je za reći, oduševilo Hrvate. Koncert je na rasporedu 22. veljače 2025. godine u sklopu slavljeničke regionalne turneje "Dođi ove noći", koja nosi naziv po njihovom velikom hitu i kojom obilježavaju jubilarnih 20 godina na glazbenoj sceni.

Omiljena regionalna grupa osnovana je 2004. godine, a svoj prvi album izdali su tek 2010. godine. U bendu su Dragoljub Stević, Miloš Vuksanović, Darko Jovanović, Dejan Krstić, a frontmen je Bojan Vasković.

Za naš In Magazin 2019. godine pričali su o svojim počecima. Prva publika kojoj su pjevali bila je ona na svadbama.

''To su bili naši prvi koraci, tu smo ispekli najbolji zanat'', ispričali su nam iz grupe ranije.

Pričali su i o imenu svog benda, a priznali su da se tako zvao jedan mali klub u kojem su održali svoj prvi nastup.

''Taj kafić imao je takvu energiju i bio je odskočna daska, pa je to imalo najviše smisla. I još smo neke simbole pronašli u tom imenu koji su nama odgovarali za viziju koju imamo'', rekli su.

Neki od njegovih najpoznatijih hitova su ''Dobro da nije  neko veće zlo'', ''Potraži me'' ''Ja te srećom častima'' ''Donesi'', ''Godinama''.

Pjevač Lexingtona se čak pridružio i Aleksandri Prijović na pozornici kada je nastupila u Zagrebu u prosincu prošle godine. Zajedno imaju i duet ''Dođi sebi dok još imaš kome''. Kasnije je Bojan otkrio i svoje mišljenje o popularnoj Priji, a više o tome pročitajte OVDJE.

Koncert u Zagrebu, kažu, jako ih veseli, a kako su se odlučili za Zagreb, pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Let 3 napravio pravi raspašoj u Zagrebu: Kad su okrenuli stražnjice, malo je reći da se publika šokirala!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Jedan od najutjecajnijih parova u Hrvatskoj vezu je počeo nakon 20 godina poznanstva, a još ih nešto povezuje osim posla!

Sjećate se ove naše glumice? Nekad je bila neizostavno lice domaćih sapunica, a evo kako izgleda danas!

Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića, nemamo je često priliku vidjeti na javnim događajima

Zvijezda Kumova pokazala svoju najveću inspiraciju, fanovi se ne mogu načuditi njezinim godinama!

Povezana vijest Celebrity Nenad Bjelica ponosni je otac dvojice sinova, jedan mu je već godinama desna ruka, a ovaj detalj o njima je zadivljujući!

Povezana vijest Celebrity P. Diddy prije dvije godine bio je i u Hrvatskoj: Seve je tad objavila da ju je odmjerio, a družio se i s našom uspješnom glumicom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS