negira cijelu situaciju

Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

Elif Karaslaan - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Atraktivnu Elif na društvenim mrežama prati više od 400 tisuća pratitelja, a u nogomet je zaljubljena od malih nogu.

Turska sutkinja Elif Karaarslan našla se u središtu skandala nakon što je procurila snimka na kojoj vodi ljubav s delegatom Orhanom Erdemirom u službenim prostorijama.

Ona i njen odvjetnik tvrde da ona nije na snimci te da je snimka montirana, odnosno da ju je napravila umjetna inteligencija.

''Plakanje, vrištanje i tuga nije ono što ja radim. To nisam ja. Do kraja ću se boriti za sebe. Samo sam jedna od brojnih oštećenih, nadam se i zadnja'', poručila je Elif.

Karaarslan se još kao djevojčica zaljubila u nogomet. Igrala je za Bešiktaš, ali učestale ozljede prisilile su je da se umirovi.

Prije četiri godine započela je karijeru sutkinje, a sudila je po nižim turskim ligama.

Atraktivna sutkinja na društvenim mrežama često dijeli razne fotografije, a na Instagramu je prati više od 400 tisuća pratitelja.

Podsjetimo, turski nogometni savez zbog seks-skandala suspendirao je sutkinju i delegata, ali čini se da će cijeli slučaj dobiti i sudski epilog. Iz Saveza su najavili da će tražiti odštetu jer je spomenuti dvojac nanio veliku štetu njihovu ugledu.

Više o delegatu pročitajte OVDJE.

Što je rekao odvjetnik mlade sutkinje, pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša lijepa glumica pohvalila se novim uspjehom, nevjerojatno je koliko zrači seksepilom i u sedmom desetljeću!

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Naš proslavljeni tenisač potvrdio krah braka: "Svatko je otišao na svoju stranu"

Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Tko je bila svekrva kraljice Elizabete? Bolovala je od paranoidne shizofrenije, liječio ju je Freud, a za to vrijeme suprug ju je varao

Povezana vijest Celebrity Poznati diljem Amerike udružili se kako bi pomogli stradalima u uraganu, organiziraju i zajednički koncert

Povezana vijest Celebrity Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS