Baš si pašu!

Ovaj ljepotan novi je igrač Vatrenih, a evo kako izgleda brineta koja već neko vrijeme njegovo srce drži zauzetim

Igor Matanović - 2 Instagram 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Igor Matanović novi je igrač Vatrenih, no mnoge djevojke ostat će razočarane činjenicom da je njegovo srce zauzeto.

Igor Matanović novi je igrač Hrvatske nogometne reprezntacije, a zainteresiranost za njegov život porasla je brzinom munje.

O njegovom sportskom životu više možete pročitati na gol.hr-u.

Ipak, mnoge je zainteresirao njegov privatan život, ali brojne dame ostat će razočarane jer je njegovo srce zauzeto.

Ovog zgodnog 21-godišnjaka osvojila je djevojka Jelena

Na svojem Instagram profilu gdje ga prati oko 14 tisuća ljudi Igor uglavnom objavljuje fotografije s nogometnih terena, no u gomili se mogu pronaći i one u opuštenijem izdanju, s obiteljima i djevojkom. 

Mladi par u vezi je već dulje vrijeme, a kako izgleda simpatična brineta, pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Doris Pinčić podijelila je prvu fotografiju s drugim suprugom i kćerkicom, ovim istupom sve je pozitivno iznenadila!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Koliko je njezin topić bio poderan, dokazuje i činjenica da je sama cenzurirala najintimnije dijelove, ova žena stvarno nema granicu!

Povezana vijest Nekad i sad Prepoznajete li djevojčicu s fotografije? Danas njeno ime svi znaju, a zaslužna je za raskol jedne od najpoznatijih obitelji

Povezana vijest Celebrity Uz ovaj tužan film nema tko nije zaplakao, a čovjek o kojem je snimljen danas tuži svoje skrbnike, evo i zašto

Povezana vijest Celebrity Nives Ivanišević objavila je tužne vijesti, poznate prijateljice tješe ju u komentarima: ''Zagrlila bih te jako jer riječi nemam...''

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih pokazala je svoju raskoš i u 59. godini, kosu je razbarušila, a minijaturnim badićem istaknula vitku liniju!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS