Ovo mu nije prvi put!

Evo tko je Baby Lasagna, izvođač upečatljivog imena koji je dobio priliku natjecati se za pjesmu Eurovizije umjesto Zsa Zse

Baby Lasagna - 1 Screenshot 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Umjesto Jelene Žnidarić Zsa Zse na Dori će se predstaviti veseli Baby Lasagna, a ovo mu nije prvi put da se natječe za pjesmu Eurovizije.

Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala je od predstavljanja svoje pjesme ''Probudi usne moje'' na Dori, a umjesto nje, po pravilima, priliku da nastupi na Dori dobiva prva rezerva, a to je Baby Lasagna s pjesmom ''Rim Tim Tagi Dim''.

Mnogi su se zapitali tko je uopće Baby Lasagna koji hrvatskoj glazbenoj sceni nije poznat. Riječ je o glazbeniku Marku Purišiću, a njemu ovo ni neće biti prvi put da se natječe na Dori.

2019. publici se predstavio s bendom Manntra i pjesmom ''In the shadows''.

Marko već niže uspjehe u inozemstvu, a sada će se njegovo ime sigurno zapamtiti i u Hrvatskoj. Prošle godine u veljači dobio je priznanje za album "Ravenblack" grupe Mono Inc za prvo mjesto na ljestvici - OFFIZIELLE DEUTSCHE CHARTS.

Marko je pod imenom Baby Lasagna izbacio dvije pjesme, "IG BOI" i "Don‘t hate yourself, but don't love yourself too much", a drugu možete poslušati u nastavku.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS