bezobrazno zgodna!

Naša najseksi plesačica pokazala ubojite trbušnjake, pa zadivila i domaćeg miljenika žena: "Boginjo!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Walme razveselila je pratitelje na Instagramu svojom prvom fotografijom u 2022. godini.

Zagrepčanka Tina Walme već duže vrijeme slovi kao najseksi hrvatska plesačica, a laskavu titulu obranila je i svojom najnovijom fotografijom na Instagramu.

Tina se na društvenoj mreži oglasila prvi put ove godine i obradovala pratitelje, kojima je, sudeći prema komentarima, jako nedostajala.

"Prvi post ove godine. Toliko ima posla da mi se čini da živim u dvorani", napisala je u opisu fotke na kojoj pozira u minijaturnom topiću, pa su se u fokusu našli njezini ubojiti trbušnjaci.

Uslijedila je lavina komplimenata, među kojima se posebno izdojio onaj miljenika ženske publike, Maria Rotha iz grupe Vigor.

"Ljepotica draga" poručio joj je Roth, koji je s Tinom imao priliku surađivati u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

"Prekrasna i prirodna žena", "Boginjo", "Prelijepo izgledaš", "Zgodna", "Isuse koja ljepota", pisali su joj drugi pratitelji uz brojna srca i zaljubljene smajliće, a fotka je skupila i na tisuće lajkova.

Osim u showu "Tvoje lice zvuči poznato", lijepu Tinu smo imali priliku gledati i u Supertalentu te drugim projektima Nove TV, a pojavljuje se i u brojnim domaćim glazbenim spotovima.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Najnovije golišave fotografije Senidah otkrile nešto što je pokrenulo lavinu reakcija: ''Najljepša i najprirodnija na Balkanu!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS