baš je posebna!

Zbog ove izvanserijske ljepotice glumac je brzo prebolio ženu kojoj se divi cijeli svijet, a razlika od 31 godine ne predstavlja im problem!

showbuzz DNEVNIK.hr

Tina Kunakey mami uzdahe gdje god se pojavi, no njezino srce pripada samo suprugu Vincentu Cassellu, s kojim je u braku od 2018. godine i zajedno imaju kćer.

Zanosna supruga glumca Vincenta Cassela (55), francuska manekenka Tina Kunakey (24), mami uzdahe gdje god se pojavi.

Iako smo je najčešće navikli viđati u oskudnim badićima, sada je pokazala da se ne treba razodjenuti kako bi privukla pažnju. Tina je na Instagramu objavila niz fotografija s Tjedna mode u Parizu, na kojem se pojavila bez supruga, a za tu je prigodu obukla zavodljivu crnu haljinu koja otkriva cijeli trbuh.

Pogled na njezine isklesane trbušnjake mnoge je ostavio bez teksta, a oni koji su uspjeli nešto napisati obasuli su je komplimentima.

Svojoj zanosnoj supruzi ne može se nadiviti ni 31 godinu stariji Vincent, koji često na Instagramu objavljuje njezine fotke.

Zbog velike razlike u godinama supružnicima su mnogi predviđali kratki vijek, no čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

Vincent i Tina vezu su potvrdili 2016. godine, vjenčali su se u kolovozu 2018., a u travnju 2019. dobili su kćer Amazonie. Njoj je to prvi brak, a Vincent je u Tini pronašao utjehu nakon razvoda od jedne od najljepših žena svijeta, Monice Bellucci. S talijanskom glumicom u braku je bio od 1999. do 2013. godine, a zajedno imaju dvije kćeri, Devu i Leonie.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS