Prekršila mjere zaštite

Cure novi detalji o tulumu usred karantene koji je razbjesnio javnost: Pjevačica je ugostitelju dala dobru ponudu?

showbuzz DNEVNIK.hr

Tim Rite Ore navodno je dao vlasniku restorana u Londonu 5.000 funti da ustupi pjevačici prostor za rođendansku zabavu, piše The Sun.

Procurile su nove informacije o rođendanskoj zabavi Rite Ore koja je naljutila javnost jer se odvijala usred lockdowna u Velikoj Britaniji. 

Naime, restoran Casa Cruz u londonskoj četvrti Notting Hill koji je ugostio pjevačicu i njeno društvo očekuje saslušanje za licencu pa su se pojavili neki dokumenti o tulumu koji se odvijao 28. studenog.

Kako piše The Sun, Ritin tim je ponudio ugostitelju Scottieju Bhattaraiju 5.000 funti da prekrši mjere zaštite zbog koronavirusa kako bi proslavila 30. rođendan s prijateljima. 

Bhattari je ispričao 1. prosinca policiji da ga je za dogovor oko zabave nazvao Orin predstavnik i rekao da treba mjesto gdje bi se pilo i grickalo te pritom ponudio novac. Većina njegovih radnika je bila odsutna je on sam pripremio restoran i priznao je da je bio pohlepan te je popustio zbog iznosa od 5.000 funti. 

Istaknuo je da je u planu bilo da dođe sedam gostiju, no oko 21 sat se pojavilo njih 20. Među njima su bili manekenka Cara Delevingne i njezina sestra Poppy.

Malo prije ponoći je pozvana policija, a kasnije su se pojavile fotografije Rite i njezinih prijatelja kako odlaze sa zabave. Policajci su, kada su stigli, vidjeli kroz prozore ljude za stolovima s praznim čašama. Vrata su bila zaključana pa su kucali na prozore, no nitko im nije otvorio. 

Bhattarai je istaknuo da je većina Ritinih gostiju donijela svoj alkohol, odnosno brend tekile koji pjevačica reklamira. Kamere koje su se nalazile na restoranu su ugašene pa nema snimke Ore i njezinih gostiju. 

Nakon što je sve izašlo u javnost prošle godine, Ora se ispričala i pristala platiti kaznu od 10.000 funti. Pjevačica i njezin tim nisu komentirali ove najnovije tvrdnje. 

Inače, mnoge je začudio Ritin tajni tulum budući da se prošlog ljeta zahvalila zdravstvenim radnicima za njihov rad i što odrađuju prekovremene, a među njima je i njezina majka, medicinska sestra. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Minea pozirala u uskoj suknji i pokrenula lavinu komplimenata: "Kao vino si, što starija to bolja!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS