Opet otvorila instagram

Objavila rijetku fotografiju s mužem Marijem Mamićem pa pozirala u bikiniju koji ističe njezin bujni dekolte

showbuzz DNEVNIK.hr

Tia Mamić ponosno je istaknula obline u trendi bikiniju i pokazala na Instagramu kako uživa uz more.

Tia Mamić uživa u vrućim ljetnim danima na moru, a koliko joj je lijepo, pokazala je svojim obožavateljima na Instagramu.

Tia je objavila fotografiju na kojoj pozira u bikiniju tropskog uzorka i ogrnuta laganim kimonom, a prvo što je upalo u oči njezinim obožavateljima bio je bujni dekolte koji je dodatno istaknula.

"Zgodna, lijepa", "Prezgodna", "Mama mia","Ženo, goriš", "So bossy and flossy", "Top, odakle je kupaći ako nije tajna?", neki su od komentara koje je dobila od svojih vjernih pratitelja.

Tia je objavila i fotografiju sa suprugom Marijem Mamićem, i to povodom njegova rođendana, što inače nema čestu naviku, pa je to izazvalo veliko zanimanje njezinih obožavatelja.

Tia se nedavno bacila u poduzetničke vode te je s prijateljicom Ladom Mitrašinović dizajnirala liniju kozmetičkih proizvoda koje također reklamira putem društvenih mreža. A kako bi predstavile zajednički projekt, Tia i Lada snimile su seksi editorijal pozirajući u bodijima sa svilenim ogrtačima, kada su također istaknule svoje bujne dekoltee te pritom pokazale učinkovitost svoga proizvoda.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS