''Nema dive do Tere!''

Tereza Kesovija napravila spektakl u Splitu: ''Kad biste samo znali koliko sam sanjala ovaj trenutak!''

Tereza Kesovija - 4 Miroslav Lelas/Pixsell 1/14 >> Pogledaj i ovo +3 Galerija

Tereza Kesovija u elegantnom izadnju i odličnom raspoloženju nastupila na Splitskom festivalu.

Glazbena diva Tereza Kesovija nastupala je na Splitskom festivalu gdje se pojavila u profinjenom izdanju i odličnom raspoloženju.

Za tu prigodu izabrala je bijeli laneni kompletić, čiji je gornji dio sadržavao detalje cirkona koji su se posebno isticali. Crveni ruž naglasio je njezine usne i posebno privukao pažnju jer je podignuo cijelu modnu kombinaciju.

Tereza je na pozornicu nastupila nakon što su neke od njezinih pjesama otpjevali kolege glazbenici, a najavio ju je Jcques Houdek.

''Nema dive do Tere'', rekao je, a publika je ustala kako bi zapljeskala legendarnoj pjevačici.

''Kad biste samo znali koliko sam sanjala ovaj trenutak. Split nije grad u kojem sam rođena, ali kao da jesam'', rekla je emotivna pjevačica!

Publika je s njom veselo pjevala ''Nima Splita do Splita'', a posebno je dirljivo bilo kad je pjevala ''Moj galebe'' i poručila Oliveru i Runjiću da nikad neće biti zaboravljeni!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Hana Huljić pokazala s kim i kako provodi vrijeme pred sam porod: ''O kako ste predivne!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Seve na binu stala u izdanju u kojem je u takvim prilikama inače ne viđamo, evo kako je to izgledalo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS