tužna vijest

Tiktokerica preminula u 25. godini života, pratilo ju je više od 1,3 milijuna ljudi

Taylor Rousseau Grigg Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Zvijezda TikToka Taylor Rousseau Grigg preminula je od nepoznate bolesti samo mjesec dana poslije 25. rođendana.

Tiktokerica Taylor Rousseau Grigg, čiji profil na toj društvenoj mreži prati više od 1,3 milijuna ljudi, preminula je od nepoznate bolesti u dobi od 25 godina, priopćio je njezin suprug Cameron.

"Prošle godine Taylor se suočila s više boli i patnje nego većina ljudi u životu. I unatoč tome ona je i dalje bila takva svjetlost i uvijek je donosila radost svima oko sebe", napisao je Cameron na Instagramu te dodao kako je Taylor bila donatorica organa i kako se nada da će time spasiti nečiji život: "Držim se činjenice da znam da ćemo je ponovno vidjeti! I moći ćemo provesti cijelu vječnost zajedno!" 

Nije poznat uzrok njezine nagle bolesti, no njezini zdravstveni problemi počeli su nedugo poslije vjenčanja u kolovozu prošle godine. Tiktokerica, koja je prije samo mjesec dana proslavila 25. rođendan, nije otkrila o kojoj se bolesti radi jer nije htjela savjete svojih pratitelja za izlječenje. 

"Osjećam da se moram boriti da živim, da budem ovdje", rekla je Taylor u videu objavljenom prije samo dva mjeseca.

Zbog njezina naglog odlaska Cameron je otvorio GoFundMe za pokrivanje troškova liječenja i sprovoda. Ostatak novca bit će namijenjen humanitarnoj organizaciji koja će nositi Taylorino ime.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Nekad najpoznatiji holivudski brk uhvaćen zapušten i snužden, zbilja ne nalikuje na sebe više

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Beckham se ne odvaja od svojih kokoši: Zapikirao je vilu od 60 milijuna dolara, ali ovakav život sad mu je draži!

Što se to događa? Harry i Meghan angažmane odrađuju posebno, postoje teorije zašto je to tako

Sukob Maje i Fabijana zbog izvedbe lijepe Ukrajinke: ''Dakle, kolega, kakvih smo mi antisluha puštali...''

Povezana vijest Celebrity Beckham se ne odvaja od svojih kokoši: Zapikirao je vilu od 60 milijuna dolara, ali ovakav život sad mu je draži!

Povezana vijest Celebrity Karizmatična Maja ukrala je srce Hrvatima: ''Rasplakala me ova divna djevojka anđeoskog glasa!''

Maja Šuput otkrila svoj nepoznati talent: ''Morala sam se pohvaliti, mislim da ni Frano Ridjan ovo ne zna''

Shrvana Madonna objavila tužnu vijest, preminuo je njezin mlađi brat

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS