Bolovi su bili nepodnošljivi

Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

Tatjana Jurić Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Tatjana Jurić objavila je na Instagram profilu fotografiju iz bolnice pored koje je objasnila zašto je tamo uopće završila.

Voditeljica Tatjana Jurić završila je na Rebru zbog bolova u kralježnici koji je muče već nekoliko mjeseci, a od tamo je podijelila i fotografiju iz bolničkog kreveta i objasnila pratiteljima što se događa.

Naime, ležeći na bolničkom krevetu s naslonjenom rukom na čelu napisala je:

"Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja moždaaa malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli “blokatori” (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju #discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok! #nemalabavo".

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS