''Dragi tata''

Tarik Filipović pokazao je svog oca, rijetku fotografiju podijelio je posebnim povodom: ''Obećao si stotku...''

Tarik Filipović - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Naš glumac i voditelj Tarik Filipović objavio je rijetku fotografiju s ocem Omerom, evo koji je bio povod.

Tarik Filipović na društvenim mrežama objavio je svoju rijetku fotografiju s ocem Omerom.

Imao je i poseban povod, a to je bio rođendan njegovog tate.

"Dragi tata. Evo nas na 86. Obećao si stotku, a uvijek si bio od riječi. Sretan rođendan, volim te", napisao je.

Tarikov otac Omer i majka Seka ne pojavljuju se često u javnosti, a ovo je njihova doista rijetka fotografija. Prošle godine bili su na premijeri filma'' 42 sekunde'', u kojem Tarik Filipović ima jednu od glavnih uloga.

Podsjetimo, Tarik je već godinama u sretnom braku s Lejlom Filipović. Prve večeri Sarajevo Film Festivala prošetali su crvenim tepihom sa sinom Dinom, a njihova glamurozna izdanja pogledajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Bivši seks-simbol i čovjek s licem anđela nikad se nije uspio skrasiti, a za sve krivi traumu iz djetinjstva: "Imao sam samo četiri godine kada..."

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Pogledajte u čemu je ova mlada dama stigla na najprestižniji crveni tepih u Sarajevu, čipkani dio na nogama nikome nije jasan!

Povezana vijest Celebrity Tarika je zasjenila predivna supruga Lejla u svilenoj haljini, za nju vrijeme kao da je stalo!

Povezana vijest Celebrity Tarik i Lejla Filipović zajedničkom fotkom iz Italije oduševili su pratitelje, a voditelj je otkrio zbog čega tamo najviše uživaju!

Povezana vijest Celebrity Tarik i Lejla prije 16 godina u tajnosti su izrekli ''da'', a onda nekoliko mjeseci kasnije priredili feštu, pogledajte još nikad viđene fotografije!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS