dama u crvenom

Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

Tamara Loos Nova TV 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Tamara Loos u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pojavila se u još jednom izdanju o kojem će se dugo pričati.

Voditeljica Tamara Loos zablistala je u još jednoj veličanstvenoj kreaciji koju je za nju pripremio stilist Marko Grubnić, i pokazala da je spremna za holivudske tepihe.

Tamara se u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" pojavila u glamuroznoj crvenoj haljini, u kojoj je istaknula ženstvenu figuru i dekolte, a upotpunila ju je i crvenim rukavicama te srebrnim nakitom. Dodatnu dozu glamura dale joj je i frizura, a ovaj put je posegnula i za ekstenzijama. 

Tamara je već u prvoj emisiji osvojila gledatelje pred malim ekranima i u studiju pa su je obasuli komplimentima zbog dobro odrađenog posla.

Uoči početka showa priznala nam je da se još treba naviknuti na glamurozna izdanja, u kojima ćemo je gledati i u narednim emisijama.

"Nikad se ni u jednoj poslovnoj prilici nisam našla u situaciji da sam maksimalno sređena od glave do pete. I, povrh svega, da to nije moja briga, nego iza tog glamura stoji toliko sposobnih profesionalaca da im ja samo mogu skinuti kapu i reći svaka čast", kazala nam je.

  1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

  1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Svojim iznenađujućim potezom Albina je pokrenula nova šuškanja, je li ljubavi s mladim nogometašem došao kraj?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS