Zajedno su 27 godina

Legendarni Rocky prisjetio se mladosti sa suprugom i posvetio joj objavu, a prije dvije godine umalo su se razveli!

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Slavni glumac Sylvester Stallone podijelio je nekoliko fotografija sa suprugom Jennifer Flavin, za to je imao poseban povod.

Slavni holivudski snagator Slyvester Stallone raznježio je svoje pratitelje novom objavom posvećenoj supruzi Jennifer Flavin.

Uz njihove fotografije iz mladosti, Sly joj je čestitao rođendan, a posvetio joj je i dirljive riječi.

''Sretan rođendan mojoj ženi, Jennifer! Ja i djeca mislimo da si apsolutno nevjerojatna. Volimo te zauvijek!'', napisao je.

No, 2022. godine ovakve izljeve ljubavi nisu imali. Krajem ljeta, Jennifer je podnijela papire za razvod od glumca nakon 25 godina braka. 

Ipak, pronašli su zajednički jezik te je njima blizak izvor tada otkrio da su se sastali i odlučili riješiti probleme.

''Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su iznimno sretni'', rekao je izvor.

Stallone je nakon svega na društvenim mrežama objavio nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćeri Sophie, Sistine i Scarlet.

Povezana vijest Celebrity Supruga Matea Kovačića pokazala je sad već poveći trudnički trbuh, do prinove broje još malo: ''Preslatko!''

Povezana vijest Celebrity Preminula je glumica iz ''Bilježnice'', bolovala je od iste bolesti kao i njen lik u emotivnom filmu

Povezana vijest Nekad i sad Teško je povjerovati da je ova ljepotica iz BiH rođena kao muškarac, bila je jedan od najtraženijih modela, a evo gdje je danas!

Povezana vijest Celebrity Kako je propala jedna od najpoznatijih voditeljica na svijetu? Imala je sve, a onda se dogodio skandal od kojeg se nije oporavila


 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS