"Ovo je posebna ljepota..."

Bivša loto djevojka nekad je žarila scenom, a zbog ovog prizora u bikiniju i danas opravdava titulu seks-simbola bivše države!

Suzana Mančić - 2 Suzana Mančić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Suzana Mačnić ponovo je oduševila svojom zavidnom linijom, a pratitelji su je u komentarima odmah pohvalili.

Najpoznatija loto-djevojka bivše države Suzana Mančić svojim izgledom oduševljevala i na pragu sedmog desetljeća.

Na Instagramu je prati gotovo 60 tisuća ljudi, a ona je s pratiteljima podijelila kako uživa na obali mora, ali je i otkrila da se uskoro vraća kući.

"Svaka ljepota vremenom postane obična. Pa i mora je dosta, ajd' kući", napisala je na fotografiji gdje je pozirala u ružičastom bikiniju pa ponovo sve oduševila svojom linijom na kojoj joj mogu pozavidjeti i mlađe kolegice.

Pratitelji su je odmah pohvalili u komentarima.

"Ovo nije obična ljepota, već posebna", "Vaša ljepota nikada neće postati obična. Svaka čast za izgled", "Savršena žena je ona koja ima samopuzdanje... To ste vi", nizali su se komentari.

Na svim njezinim fotografijama jasno je vidljivo da Suzana itekako posebnu pažnju posvećuje svom izgledu, a ako pogledate njezin profil, vjerojatno ćete se i vi pitati koja li je tajna takve pojave.

Podsjećamo, Suzana se u veljači podvrgnula estetskoj operaciji podizanja očnih kapaka, a kako izgleda rezultat pogledajte OVDJE.

67-godišnja Suzana je svojevremeno bila seks-simbol, a i u 68. godini krade poglede gdje god se pojavi.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pljušte poruke podrške Severini nakon skandala na srpskoj granici, javljaju se i brojna poznata lica: "Sada te još više volim i poštujem!"

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Zovu je seks-simbolom 20. stoljeća, a novom objavom opet je užarila društvene mreže: ''Najzgodnija žena na planeti!''

Povezana vijest Nekad i sad Ovaj zavodnik bio je san mnogih žena 90-ih godina: Buran način života skoro ga je koštao glave, a evo kako izgleda danas!

Povezana vijest Celebrity Konstrakta javno podržala Severinu nakon skandala s graničnom policijom, evo što joj je poručila!

Povezana vijest inMagazin Prvi televizijski intervju Meri Cetinić nakon gubitka kćeri Ivane: ''Ona je bila moj svijet, moj život, moje sve...''

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković bez grudnjaka bila je glavna atrakcija na tribinama, na važnoj utakmici Reala pokazala je više no što je planirala!

Povezana vijest Celebrity Severina se ponovo oglasila nakon incidenta na srpskoj granici: "To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS