kakvo slavlje!

Tko su supruge braće Sinković? Baš njima su poletjeli u zagrljaj kad su shvatili da kući nose zlato!

Braća Sinković Igor Kralj/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Braća Sinković osvojila su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, a najveća podrška su im supruge.

Braća Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u veslačkoj disciplini dvojac bez kormilara na Olimpijskim igrama u Parizu. Prije nego su krenuli put Pariza u zagrebačkoj luci ispratili su ih njihovi najbliži, a obitelj ih je s veseljem i danas grlila u glavnom gradu Francuske nakon osvojene medalje. Upravo su im njihove obitelji najveće podrške u bogatoj karijeri.

Valent Sinković u braku je s  pravnicom Antonelom od 2017. godine. Iako par drži javnost podalje od privatnog života, poznato je da su se vjenčali u crkvi sv. Antuna Padovanskog na zagrebačkom Svetom Duhu okruženi obitelji i prijateljima, a Valentu je vjenčani kum bio boksač Filip Hrgović s kojim se sprijateljio još 2011. godine za vrijeme vojničke obuke u Požegi.

Samozatajna Splićanka inače je bivša tenisačica te je kći nekadašnjeg vaterpolista Zorana Šuška. Par je spojio sport jer su se upoznali na jednom sportskom događaju.

Par ima dva sina. Krajem ožujka 2021. godine na svijet je stigao Karlo, a godinu i pol kasnije dobili su i sin Luka.

Njegov brat Martin Sinković svoju suprugu Manuelu, pravnicu u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, upoznao je preko zajedničkih prijatelja u njezinom rodnom Sinju 2009. godine. 

Godinu dana nakon upoznavanja pozvao ju je da s njim ide na Sinjsku alku, a sve je ostalo povijest. Par se vjenčao u rujnu 2013. godine.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Iznenadit ćete se kad vidite kako zvijezda Harryja Pottera izgleda danas: Odao se porocima i iskusio tešku stranu slave, potpuno se promijenio!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Čudnovati odjevni komad u potpunosti je zaokupio poglede prolaznika, sve se vidjelo kroz ovaj materijal!

Povezana vijest Celebrity Dirljivi prizori iz zagrebačke zračne luke, pogledajte kako su se naši olimpijci oprostili od svojih najmilijih!

Povezana vijest Celebrity Zlatko Mateša i njegova 30 godina mlađa partnerica uživaju u ljubavi, ona mu zaljubljeno šaputala i smješkala mu se!

Povezana vijest inMagazin Martin Sinković ususret desetoj godišnjici otkriva svoju recepturu za uspješan brak: ''Mislim da je to isto jedna od sitnica koja nekako drži taj brak''

Povezana vijest inMagazin Tko su zamozatajne supruge naših sportaša koje su zaslužne za velik dio njihovih uspjeha?

Povezana vijest Celebrity Zlatnu braću Sinković zasjenile samozatajne supruge, pogledajte kako su se dotjerale za svečanu prigodu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS