evo kako izgleda

Samozatajna supruga Matije Dedića snimljena u rijetkom izlasku, došla je podržati njega i kćer na emotivnom događaju

Matija Dedić Bruno Konjevic/Cropix 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Matija Dedić u braku je s Marinom Scotti, koju nemamo često priliku vidjeti, a sada je došla podržati njega i kćer Lu na koncertu za Arsena.

Na tvrđavi Barone u Šibeniku održan je glazbeni događaj "Arsen, čovjek kao ja", posvećen Arsenu Dediću.

Na koncertu su nastupili Arsenovi sin i unuka, Matija i Lu Dedić, a iz publike ih je podržala Matijina samozatajna supruga Marina Scotti, koja nije mogla sakriti ponos.

Kako izgleda supruga Matije Dedića, pogledajte u našoj galeriji.

Par je zajedno od kraja devedesetih, a kćer Lu dobili su 2002. godine, i ona je njihovo jedino dijete.

Matija je supruzi posvetio svoj prvi album davne 2008. godine, a ona i kći njegova su najveća podrška u karijeri.

Osim Matije i Lu, na koncertu za Arsena nastupili su i Zoran Predin, Lea Dekleva, Bluvinil, Ivana Husar Mlinac, Tina Vukov, Saša Lošić Loša, Marija Mirković, Josip Palameta te Kristijan Beluhan.

Povezana vijest Celebrity Unuka naše glazbene legende dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla, djed bi danas bio jako ponosan na nju!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna kći Arsena Dedića, njezinu rijetku fotografiju komentirao je i polubrat Matija!

Povezana vijest Celebrity Unuka Arsena Dedića nastavila je obiteljsku tradiciju, tata nije skrivao ponos zbog nastupa kojim je otvorila drugu večer Dore!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Završilo suđenje Alecu Baldwinu, presudu je dočekao u suzama, plakala je i njegova obitelj

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte atmosferu na nastupu Ivane Knoll na Ultri, evo i što su joj dovikivali iz publike!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS