TAJNA PRIRODNOG IZGLEDA

Svi se pitaju kako je moguće da Lindsay Lohan opet izgleda kao da je u cvijetu mladosti, javili se stručnjaci!

Lindsay Lohan Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Lindsay Lohan ranije je pažnju privlačila brojnim skandalima, a sada obožavatelji komentiraju da izgleda nikad mlađe.

Holivudska glumica, koju su godinama pratili skandali, Lindsay Lohan započela je novo razdoblje u svom životu. Glumica je rodila dječaka u Dubaiju gdje trenutačno živi sa svojim suprugom Baderom Shammasom, a njezini obožavatelji komentiraju da nikada nije izgledala mlađe.

Stručnjaci su sada prokomentirali mladolik izgled 38-godišnje glumice. 

''Mislim da izgleda fantastično i sve što je bilo lijepo na njoj kada je bila mlađa sada se nekako vratilo, ovo je zrela i lijepa verzija glumice'', rekao je kirurg Jonathan Sykes, prenosi Daily Mail.

Doktor je također dodao da njezina koža izgleda prirodno te da je možda liječila pigment kože, ali i probleme koje je imala s teksturom.

''Njezina koža nema diskromiju, a to su pigmentirana područja na koži, okrugle mrlje i tako dalje'', rekao je te dodao da je možda bila na IPL tretmanu ili nekirurškom zatezanju kože.

Također je rekao da je vjerojatno Lohan napravila neki oblik rinoplastike kako bi dobila savršen nos.

''Iako njezin nos nije bio neprivlačan, činjenica da izgleda savršeno na nedavnim fotografijama sugerira da je nešto napravila s njim'', rekao je.

''Izgleda drugačije u pozitivnom smislu'', dodao je.

Estetska liječnica Jennifer Armstrong smatra da bi Lohanin rad na licu mogao biti malo opsežniji.

''Izgleda malo drugačije - vrlo drugačije, mislim. Iako izgleda sjajno, jednostavno više ne sliči na sebe,'' rekla je te dodala da je možda glumica podizala obrve te stavljala filere oko očiju, brade te na sredini lica.

''Ovo nisu suptilne promjene. Iako izgleda osvježeno, ne izgleda kao Lindsay koju smo poznavali,'', dodala je.

Dr. Deepak Dugar ipak vjeruje da njena promjena nema veze s operacijama već da je to posljedica zdravih životnih navika.

Inače, Lohan se proslavila u filmu "Zamka za roditelje" kada joj je bilo samo 11 godina, a zatim je nastavila nizati filmske uspjehe i jedno je vrijeme bila pravi tinejdžerski idol.

No odrastanje pred očima javnosti na nju se nije dobro odrazilo, pa je godinama medijske stupce punila samo skandalima, pijanim fotkama i estetskim zahvatima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

Društvenim mrežama širi se fotografija Karleuše i P. Diddyja, ona se odmah oglasila: ''Ovo je...''

Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Sjećate se natapirane Peggy? Danas ju nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Povezana vijest Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden u 75. godini zavodi prozirnim dekolteom, nadimak najseksi bake Balkana potpuno je opravdala ovim outfitom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS