Osmijeh koji obara!

Chef Vuki objavio fotografiju kojoj je zbilja teško odoljeti pa napisao: ''Najdragocjenija stvar na svijetu!''

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Stjepan Vukadin objavio je na Instagramu preslatku fotografiju sa sinom Gabrijelom i raznježio svoje pratitelje.

Naš kulinarski chef i član showa "MasterChef" Stjepan Vukadin raznježio je svoje brojne pratitelje na Instagramu, i to fotografijom na kojoj pozira sa sinom Gabrijelom u naručju.

"Njegov osmijeh najdragocjenija je stvar na svijetu!" napisao je Stjepan uz objavu.

"Isti chef Vuki", "Slađe dijete nisam vidjela", "Osmijeh koji obara, slični ste baš jako", "Presladak je i ima najljepši osmijeh. Naravno, lijep na tatu", "Bit će kuhar kad odraste ili nogometaš, što bude, to je sve dobro", "Divni ste, a on kao bombončić", "Vaša kopija, presladak", "Prekrasan, šećer", samo su neki od komplimenata koje je dvojac dobio.

Mališan nevjerojatno nalikuje na Stjepana, a chef se nedavno pohvalio da mali Gabriel nosi MasterChef pregaču koja je čak bila i personalizirana pa je iznad poznatog znaka pisalo ''Gabriel''.

Stjepan je sina dobio 2020. godine sa suprugom Katarinom, s kojom se vjenčao u studenom 2019. godine, a na njegovu profilu može se pronaći i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rozga u tijesnom bodiju istaknula raskošne grudi, a mnogi su nakon viđenog zaključili samo jedno!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Aniston u sićušnom grudnjaku pokazala gotovo sve, s 53 godine razgolitila se više nego ikad prije, pogledajte nevjerojatne fotografije!

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS