bome, svaka čast!

Sting se skinuo u 74. godini, njegove golišave fotografije o kojima svi pričaju obišle su internet

Sting Profimedia 1/37 >> Pogledaj i ovo +26 Galerija

Sting se pripremao za koncert u Miamiju na svojoj terasi, a fotografi su odlučili iskoristiti priliku i zabilježiti taj trenutak.

Miami ovih dana vrvi koncertnim događanja. Nakon što je prošli tjedan ondje nastupala Taylor Swift, na red je došao Sting u sklopu turneje s kojom je ranije ove godine posjetio Zagreb. Prije koncerta u Miamiju 73-godišnji glazbenik i bivši frontmen grupe Police odmarao se na balkonu bez majice i tako se pripremao za večer. Dok su ga paparazzi slikali, Sting je uzeo gitaru i počeo svirati.

Njegov torzo dokaz je koliko je Sting u formi u osmom desetljeću života te da glazbenik može parirati puno mlađim muškarcima.

Osim bez glazbe, Sting ne može živjeti bez svoje supruge Trudie, s kojom je već 32 godine. O njihovoj vezi više pročitajte OVDJE.

Kako je bilo na zagrebačkom koncertu, otkrijte OVDJE.

Kakve sve zahtjeve izvođači imaju prilikom ugovaranja nastupa u nekim gradovima, saznajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kako izgledaju djeca Sandija Cenova, koju je dobio u 18 godina dugom braku s pravnicom?

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Tko je partnerica kapetana Dinama? Ademi je prošao kroz kalvariju, a kći bivšeg nogometaša bila mu je najveća podrška

Naš glumac podijelio vlastitu priču o dječaku koji je maltretirao njegova sina: ''Probali su me zaustaviti, ali...''

Supruga Sergeja Trifunovića dobila je otkaz na srpskoj televiziji, cure novi detalji nakon skandala s obiteljskim nasiljem

Povezana vijest Celebrity Svi su prasnuli u smijeh kad je Majin Bloom izrazio svoju želju, a njegov originalni outfit za safari je neodoljiv!

Povezana vijest Celebrity Premijeru filma o Draženu nije mogao propustiti ni njegov samozatajni nećak, koji mu nevjerojatno sliči

Ponosni trener Dinama na utakmicu je poveo lijepu suprugu, s kojom je u braku 27 godina

Pogledajte u kakvoj je jurilici Beckham došao u inspekciju nove kuće vrijedne čak 77 milijuna dolara!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS