ODMOR U SPLITU

U životu naše influencerica vlada idila, sve je raznježila obiteljskim fotkama: ''Ništa ljepše od velike ljubavi!''

Sonja Kovač i partner Goran Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač obožavatelje na Instagramu oduševila je fotografijama s mora na kojima je pozirala s partnerom i kćerkicom.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač, otkako je postala majka, često dijeli dogodovštine s kćerkicom na društvenim mrežama, a sada je pratitelje oduševila obiteljskim fotografijama s putovanja.

Naime, Sonja, njen partner Goran Mandić i malena Bella May bili su u Splitu.

''Evo koji je zapravo Bellin pogled iz kolica. Sretni roditelji, sretna beba. Naš splitski dnevnik. Koja vam je fotkica naj? Sad smo stvarno gotovi s morem i jedva čekamo jesen u Zagrebu'', napisala je Kovač na Instagramu.

Sonjini pratitelji bili su oduševljeni daškom atmosfere iz Splita.

''Prekrasni ste, draga, zagrljaje i poljupce Vam šaljem'', ''Premedeni ste, a Bella pogotovo'', ''Ništa ljepše od velike ljubavi'', samo su neki od komentara na Instagramu.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Malenoj je dala ime Bella May, a otkrila je i zašto. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon deset godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Fotografija glumice u toplesu raspametila ekipu na Instagramu, a komentira se još nešto baš uočljivo!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zovu je kraljicom oblina, a u prilog tome sigurno idu i ove fotografije u haljini kojom ih je ponosno istaknula!

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

Zgodni sin Aljoše Asanovića podijelio prvu fotku s novopečenom suprugom, čini se kako im brak baš godi!

Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni na sportskom vjenčanju godine, ni Monica Bellucci ovo nije mogla propustiti!

Povezana vijest Celebrity Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Povezana vijest Celebrity Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS