''Preslušala sam već sto puta!''

Čujete li i vi što i ona? Sonja Kovač ne može doći sebi zbog onog što je izgovorila njezina kćerkica!

Sonja Kovač Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sonja Kovač raznježila je pratitelje preslatkim trenutkom kada je bila uvjerena da je njezina kćerkica Bella May prvi put izgovorila riječ "mama".

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač, otkako je postala majka, često dijeli dogodovštine s kćerkicom na društvenim mrežama, a i ovoga puta objavila je preslatki trenutak s Bellom May.

Sonja je snimila kako kćerkici govori da kaže "mama", a djevojčica je zatim to i učinila.

"Je l' i vi čujete ili sam zabrijala?? Preslušala sam već sto puta, meni je to to!! Koji neopisivi osjećaj, jaooooo!! Kada ste vi čule svoj prvi 'mama'?" napisala je glumica  opisu objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Malenoj je dala ime Bella May, a otkrila je i zašto. Više o tome pročitajte OVDJE.

Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon deset godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Mama Luke Nižetića zadivila ekipu na Instagramu: ''Kad narastem, želim biti gospođa Tamara!''

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Kate je svoje modne dodatke pretvorila u moćne simbole ljubavi i nade, kako šalje skrivene poruke?

Tko je supruga princa Edwarda, zbog koje je slao pismo britanskim medijima kad je stvar izmakla kontroli?

Severina je u ovom outfitu zaradila brojne komplimente, ali ipak su njezine cipele svima bile glavni fokus: "To možeš samo ti..."

Povezana vijest Zanimljivosti Razvod Marija Ančića tema je razgovora u splitskim krugovima, mnogi se čude: ''Bili su fenomenalan par''

Povezana vijest Celebrity Kviz: Provjerite koliko ste dobro upoznali likove iz serije ''U dobru i zlu''!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS