kako vam se sviđa?

Sonja Kovač odlučila se na drastičnu promjenu izgleda, pratitelji su složni: "Puno mlađe izgledaš!"

Sonja Kovač Sonja Kovač/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sonja Kovač pohvalila se novom promjenom frizure koja je za nju pravo osvježenje, a pratitelji su odlučni da joj puno bolje stoji kraća kosa.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač uživa u majčinstvu, a svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje zgode s kćerkicom koja je na svijet stigla sredinom svibnja.

Ovoga puta je influencerica objavila video s Maylom Lily gdje je pokazala svoju novu paž frizuru.

"Malena me ošišala", našalila se Sonja pa je ipak otkrila da je u pitanju jedan salon, ali je i upitala pratitelje kako im se sviđa njezina nova "mama-firzura". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Top", "Izvrsna promjena, bolje nego duga", "Ajme, baš je dobro", "Ooodlično... puno mlađe i svježije izgledaš", "Kako dobra promjena", "Predobro ti stoji", nizali su se komentari.

Sonja se nedavno pohvalila linijom nakon samo tri mjeseca od poroda, a više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Malenoj je dala ime Bella May, a otkrila je i zašto.

Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon 10 godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ako ste mislili da vas Nives Celzijus više ne može iznenaditi, pogledajte ovaj video pa procijenite sami: "Zavrtjelo mi se..."

Povezana vijest Celebrity Majin Bloom u novim izazovima, pjevačica je fotografijom pokazala što je preslatki mališan jedva dočekao!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova u prvom zajedničkom izlasku potvrdile šuškanja koja traju već dugo, čini se da je sve vrlo jasno!

Povezana vijest Celebrity Sve je teže prepoznati našeg glumca koji se proslavio u prvoj hrvatskoj sapunici, snimljen je nakon dugo vremena!

Povezana vijest Celebrity Lana Jurčević na zanimljiv je način podijelila tegobe s kojima se muči njezina kći: "Tehnika koja uvijek pali..."

Povezana vijest Celebrity Zbog ovih prizora na plaži jasno je zašto su svi gledali samo nju, ali jedan dio tijela i paparazzima je bio glavni fokus

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS