uživaju na odmoru

Presretna Sonja Kovač podijelila je veliki trenutak koji je prvi put proživjela s kćerkicom!

Sonja Kovač s kćerkicom u Savudriji - 12 Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač podijelila je preslatke prizore svoje kćerkice Belle May koja je se prvi put u životu okupala u moru.

Naša influencerica i glumica Sonja Kovač uživa u majčinstvu, a svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje zgode s kćerkicom koja je na svijet stigla sredinom svibnja.

Sonja s o obitelji trenutačno odmara u Savudriji, a pratiteljima je otkrila da je njezina kćerkica Bella May odradila prvo kupanje u životu.

"Pao je naš prvi kupanjac!", napisala je u opisu objave pa pratitelje upitala koja im je najdraža fotografija u nizu, a oni su se usuglasili da je zadnja ipak najbolja gdje Sonja pozira s kćekicom iz krupnog kuta.

Sonja se nedavno pohvalila linijom nakon samo tri mjeseca od poroda, a više pročitajte OVDJE.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Malenoj je dala ime Bella May, a otkrila je i zašto.

Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon 10 godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna mama mladog hajdukovca u seksi haljini očaravajuće boje pohvalila se bujnim dekolteom, no to nije jedino što je istaknula!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša poduzetnica skuplja komplimente u crvenom badiću: ''Koja bomba, svaki komentar je suvišan!''

Povezana vijest Zanimljivosti Život najpoznatijeg Supermana obilježila je velika tragedija s kojom se nije mogao nositi, ovako je govorio o svemu: ''Uništio sam i sve oko sebe...''

Povezana vijest Celebrity Supruga Matea Kovačića u topiću i suknji istaknula sve veći trudnički trbuh i otkrila hit destinaciju na kojoj boravi!

Povezana vijest Preporuke Uskoro počinje četvrto izdanje festivala klasične glazbe Noctes Aquae Iasae

Povezana vijest Celebrity Njezine godine stalna su tema rasprava, no ona tvrdi da je baš ovo zaslužno za njezin mladolik izgled!

Povezana vijest Celebrity Bliži se važan dan u obitelji Franke i Ćorluke, pjevačica je objasnila o čemu je riječ: ''Ne mogu vjerovati...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS