vatreno za vatrene

Naša influencerica oblinama užarila atmosferu uoči utakmice Hrvatske: "Uz ovakvu navijačicu pobjeda nam je zagarantirana!"

Sonja Kovač Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Sonja Kovač na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira u seksi navijačkom izdanju.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač spremna je za navijanje.

Na svojem profilu na Instagramu pohvalila se navijačkim izdanjem, a zbog pripijenih tajica i poze koju je zauzela na fotografiji uspjela je dodatno ugrijati atmosferu uoči prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

"Sretno, Vatreni!" poručila je Sonja uz fotku na kojoj leži na krevetu ispred televizora, okrenuta kameri leđima.

"Uz ovakvu navijačicu pobjeda nam je zagarantirana!", "Hrvatska će sada sigurno pobijediti", "Dobre kockice", "Atraktivna ljepotica", "Samo jako", nizali su se komentari ispod fotke koja je u kratkom roku skupila i na tisuće lajkova.

Sonja se na svojem Instagramu često hvali atraktivnim izdanjima, pa ne čudi što je i ovo takvo, a zato je na društvenoj mreži prati više od pola milijuna ljudi.

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS