Otkriva skoro sve

Seksi badić Sonje Kovač kakav još sigurno niste imali priliku vidjeti, malo bi ga se žena odvažilo staviti na sebe!

showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač objavila je fotografije s odmora u Dubaiju na kojima nosi zanimljivi kupaći kostim koji otkriva više nego što skriva.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač trenutno odmara u Dubaiju odakle se neprestano javlja na svojem Instagramu.

Njezinih više od pola milijuna pratitelja svaku novu objavu dočekuje s oduševljenjem, a posebno su ih zadivile nove fotke u kupaćem kostimu kakav bi se malo žena usudilo obući.

"Ovog puta vi napišite sto bi trebalo pisati u opisu slike jer ja više ne znam što napisati osim kako je ovo definitivno najljepša plaža u Dubaiju!", napisala je Sonja u opisu fotki na kojima pozira na plaži u crnom badiću s rupama koje otkrivaju puno gole kože, a prizor je potaknuo lavinu reakcija.

"Najbolji kupaći koji sam vidjela", "Wow, Sonja", "Najzgodnija žena", "Prezgodna dama", "Ma pusti plažu, kostim i žena koja ga nosi obaraju s nogu", "Afrodita", redali su se komplimenti uz emitikone vatre i zaljubljene smajliće, a neki su se čak i zabrinuli za njezinu sigurnost te su joj poručili da ovakav kostim iziskuje policijsku pratnju.

Sonja je raspametila svoje pratitelje i fotkama u bikiniju s tangama na kojima je u prvom planu njezina bujna pozadina, zbog kojih su je neki usporedili i s J.Lo.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS