dobar pogled

Sonja Kovač zagolicala maštu pratitelja u toplesu, neki se našalili, a ona objasnila: "Sve je više seksi kad sunce zađe!"

showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač promijenila je lokaciju svog ljetovanja na našoj obali i okinula seksi fotografije koje su se mnogima svidjele.

Naša poznata influencerica Sonja Kovač (37) dijeli svakodnevno fotografije sa svog ljetovanja i oduševljava više od 500.000 pratitelja. 

Nakon Brača i Brela Sonja uživa u ljepotama Baške Vode i njezina najnovija objava je izazvala divljenje. "Sve je više seksi kad sunce zađe! Danas ja odmaram, a fotka se moja silueta!", napisala je Kovač uz slike i video. 

Na jednoj od fotografija snimila je svoj odraz u staklu i pokazala da odmara na terasi u toplesu. Dok je lijevom rukom okidala sliku, desnom je prekrila grudi.

"Top", "Divota", "Bez mane", "Predivno", "Lijepa sjena", "Sviđa mi se pogled", "Ni sjena na zidu nije loša", "Wow", komentirali su Sonjini pratitelji. 

Inače, Kovač je nedavno podijelila romantične fotografije s dečkom Goranom Mandićem. 

"Ljubavna priča od 2012.", istaknula je influencerica. 

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Nekad i sad Bila je slatkica i velika pop-zvijezda, no zahvatima se dovela do neprepoznatljivosti, a danas zarađuje na golišavim fotkama

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS