Ima i zanimljivo pitanje!

Sonju Kovač zbog seksi fotki s plaže uspoređuju s Bondovim djevojkama, no nekima je zasmetao jedan detalj

showbuzz DNEVNIK.hr

Sonja Kovač na Instagramu je objavila niz fotografija s pješčane plaže na Maldivima na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

Influencerica i bivša glumica Sonja Kovač trenutno uživa na Maldivima, gdje ju je zaprosio njezin dečko Goran Mandić.

Nakon što su joj se slegli dojmovi s romantičnih zaruka, nastavila je častiti svoje pratitelje fotografijama kakvima se najviše raduju - onima na kojima nosi bikini.

Objavila je niz fotki s pješčane plaže na kojima je u mikro badiću zauzela razne zavodljive poze, a u opisu se zapitala izgleda li kao "materijal za supurugu".

"Prezgodna", "Savršena si", "Nova James Bond djevojka", "Bomba", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila, no dijelu njezinih pratitelja zasmetao je jedan detalj na fotkama.

"Baci te naočale u more", "Od naočala ti ne vidimo okice", neke su od kritika koje je dobila na račun golemih sunčanih naočala.

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Puno je godina prošlo prije nego što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, priznao je i zbog čega ga je bilo strah

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS