''POSLIJE TMURNOG RAZDOBLJA''

Sonja Kovač jednim videom otkrila tužan detalj iz privatnog života, o tome dosad nije pričala

Sonja Kovač Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sonja Kovač podijelila je novi video na društvenim mrežama kojim je otkrila tužni detalj iz privatnog života.

Naša influencerica Sonja Kovač često s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života. Nedavno je postala majka, a sada je objavila novi video sa kćerkicom.

"Kad tvoja ''dugina beba'' od dva i pol mjeseca vidi dugu po prvi put. Podijelite s nekim ili spremite sebi video kao motivaciju i manifestaciju kako poslije tmurnog razdoblja uvijek dolazi ono najljepše", napisala je Kovač ispod objave na Instagramu te tako otkrila tužan detalj iz privatnog života. 

Inače, ''dugina beba'' je termin kojim se naziva beba koja se rodi nakon gubitka bebe.

Brojni pratitelji javili su joj se u komentarima.

''Ovo je njena prva duga, a bit će ih još puno za njene okice. Samo uživajte'', ''Prekrasne ste'', samo su neki od komentara.

Podsjetimo, Sonja je postala majka sredinom svibnja, a vijest o porodu tajila je tjedan dana. Kćerkicu je dobila s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, za kojeg se 2022. zaručila na Maldivima, i to nakon 10 godina veze. Partnera je dugo skrivala od javnosti i o njemu se ne zna puno, no poznato je da je profesionalni igrač pokera.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ministar Habijan fotkom bez majice pohvalio se novim podvigom, očito je što je privuklo pažnju njegovih pratitelja!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zvijezda našeg hit-showa opako se obračunala s hejterima nakon što je objavila fotku u kupaćem: ''Bolje da mi padne guza, nego IQ!''

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač pohvalila se fotkama s prvog obiteljskog ljetovanja, u crnoj kreaciji oduševila je figurom nakon samo dva mjeseca od poroda!

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač pokazala je realnu stranu majčinstva: ''Iza svake okupane, dotjerane i mirišljave bebe...''

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač otvorila dušu o teškom putu do majčinstva: ''Naš put je bio sve samo ne jednostavan i kratak...''

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač otvorila dušu o teškom putu do majčinstva: ''Naš put je bio sve samo ne jednostavan i kratak...''

Povezana vijest Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

Povezana vijest Celebrity Tko je otac djeteta Sonje Kovač? Profesionalno se bavi pokerom, a ona ga je godinama skrivala od javnosti!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS