Skrivao se zbog bivše

Prelijepu srpsku manekenku skrivao je dok mu bijesna nije postavila ultimatum: "Nisam ja starleta!"

Sofija Milošević (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sofija Milošević 8 godina mlađeg nogometaša Luku Jovića osvojila je ljetos u Beogradu, no trebalo mu je da prizna tu vezu.

Nogometaš Real Madrida Luka Jović nedavno je napokon priznao vezu sa srpskom manekenkom Sofijom Milošević.

To je učinio na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj ga jedna od najljepših Srpkinja nježno ljubi u obraz u jednom madridskom restoranu, a u opis fotografije stavio je srce.

Sofija ga je navodno osvojila ovog ljeta u Beogradu, a ona se prva pohvalila medijima da su u sretnoj vezi. Ipak, ubrzo ju je dočekao hladni tuš kada je 8 godina mlađi Jović tvrdio kako između njih nema ništa.

Par je navodno i kratko prekinuo zbog toga, a onda je manekenka navodno uzela stvari u svoje ruke. Naime, svom je mlađahnom odabraniku poručila kako ne misli biti s njim ako misli skrivati njihovu vezu te kako mora dokazati da ju voli i javno.

"Sofija se ne želi skrivati, pa je zato za jedan časopis priznala da su ona i Luka u vezi. Nakon toga je on prekinuo s njom jer nije želio ništa izjavljivati zbog svoje situacije s bivšom partnericom s kojom ima sina. Rekla mu je 'ili ćeš priznati da smo zajedno, ili je kraj. Ima toliko muškaraca, neću se skrivati s tobom, nisam ja starleta. Dokaži da me voliš, ili smo završili'", otkrio je nepoznati izvor za Kurir.

Luka je s bivšom zaručnicom Anđelom Manitašević dobio sina Davida u veljači ove godine, iako je par prekinuo 2016. godine nakon dvije godine veze. No kada su se sreli u 2018. godini strast se probudila, Anđela je neplanirano zatrudnjela, no oboje su željeli zadržati dijete.

Anđela je za srpski Telegraf ranije ove godine otkrila kako su ona i nogometaš u dobrim odnosima te kako se redovito čuju i da mu želi svu sreću na svim poljima.

Sofija iza sebe ima nekoliko propalih veza s nogometašima, pa se čini kako ima svoj tip, a neko su ju vrijeme spajali i s našim Antom Rebićem

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity S ovom 27 godina mlađom plavušom glumac je prvo javno varao suprugu, a zatim ju i ostavio  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS