Seksi Sofia

Teško je ne gledati u gornji dio njezine haljine koja je pristojna samo na prvi pogled, dobro je začinila situaciju!

Sofia Vergara (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sofia Vergara odvela je svog sina na večeru povodom njegova rođendana, no proslava je pala u drugi plan zbog odjevne kombinacije u kojoj je bila.

Vatrena latino-diva Sofia Vergara privlači pažnju čim izađe iz kuće, a slučajnim prolaznicima bila je pravi melem za oči ovoga tjedna kada je otišla na večeru sa svojim sinom.

49-godišnja Vergara je na večeru izašla u pripijenoj haljini koja je naglasila njezinu bujnu liniju, a zbog neobičnog kroja nema tko se za njom nije okrenuo.

Naime, gornji dio Sofijine haljine neodoljivo podsjeća na grudnjak, a čipkasti poluprozirni uzorak odvlačio je poglede od svega što se događalo oko nje.

Zvijezda serije "Moderna obitelj" na večeri je bila sa svojim 30-godišnjim sinom Manolom u jednom mediteranskom restoranu u Hollywoodu povodom njegova rođendana.

Manola je Vergara dobila s Jogom Gonzalesom, svojim prvim suprugom. Par je pred oltar stao 1991. godine, iste godine kada se on rodio. Razveli su se dvije godine kasnije.

Vergara je od 2015. u braku s glumcem Joeom Manganiellom (44), a mnogi ih smatraju jednim od najseksi slavnih parova te dok je ona miljenica muškaraca, on je miljenik žena.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS