Nitko ih ne razlikuje

Seksi fotka koja je zaludjela društvene mreže: Glumica pozirala s 20 godina mlađom nećakinjom

Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Claudia Vergara kći je starijeg brata Sofije Vergare, koji je ubijen prije 20 godina.

Kolumbijska ljepotica Sofia Vergara (47) za vikend je uživala u druženju s obitelji, a obožavatelje je izvijestila o tome seksi fotografijama na Instagramu.

Glumica je ranije objavila slike svoje pozadine u bikiniju i svog muža Joea Manganiella na pikniku u njihovu dvorištu, a ovog puta pozirala je s nećakinjom na terasi. I Sofia i 28-godišnja Claudia Vergara leđima su okrenute prema objektivu, a obukle su slične crne minijaturne bikinije koji su istaknuli njihove stražnjice. 

"Stari model iz '72. i novi model iz '92.", napisala je u opisu glumica aludirajući na njihovu razliku u godinama. Sofia i nećakinja Claudia imaju slične frizure i tjelesne atribute, pa je bilo teško razaznati koja se nalazi s koje strane.

Obožavatelji su bili oduševljeni fotografijom i komentirali kako ih ne razlikuju. "Ne znam koji je model iz '72., a koji iz '92.", "Koja je koja?Identične ste", "Tko je ovdje tko", napisali su glumici. 

Inače, Claudia je kći Sofijina starijeg brata Rafaela, koji je ubijen prije 20 godina. Upravo zbog sličnosti sa slavnom tetom postala je hit na Instagramu, a glumica ju naziva "mini ja". 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Monika Kravić uhvaćena s novim dečkom u izdanju u kakvom je ne viđamo inače, potpuno su se opustili

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS