glavna zvijezda na plaži!

Namještala svoje atribute dok se njezin novi dečko skrivao: To je treći bogati nasljednik kojeg ljubi u zadnjih nekoliko mjeseci

showbuzz DNEVNIK.hr

Sofia Richie ljubi Elliota Graingea, direktora diskografske kuće 10K Projects, a njegov otac je Lucian Grainge, predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA i Katy Perry.

Sofia Richie (22) posljednjih mjeseci je viđena u društvu različitih muškaraca nakon što je krajem svibnja prošle godine prekinula turbulentnu vezu s 15 godina starijim Scottom Disickom

Njezin najnoviji dečko je Elliot Grainge (27), direktor 10K Projects, diskografske kuće koja pomaže glazbenicima da pokrenu svoje karijere. Sofia i Elliot su trenutno na odmoru u St. Barthsu, omiljenom mjestu za uživanje bogatih i slavnih. 

Dok se Grainge skrivao od paparazza, Richie je uživala u pozornosti na plaži na kojoj je pozirala prijateljici i kasnije fotografije objavila na Instagramu. Manekenka je plijenila pozornost u narančastobijelom bikiniju koji je uskladila sa sunčanim naočalama i zelenom kapom.

Sofia je u badiću još jednom pokazala svoje savršeno istrenirano tijelo i pločice na trbuhu. Kako pišu strani mediji, njezin dečko Elliot je za njihov odmor iznajmio luksuznu vilu na plaži. 

Prije nego što su započeli vezu, Richie i Grainge su bili dobri prijatelji. "Njihova veza je sve ozbiljnija. Sve su bliskiji i praktički svaki dan provode zajedno", ispričao je izvor. 

Elliot je odrastao u Engleskoj i ljubav prema glazbenoj industriji mu je praktički u krvi. Naime, njegov otac je Lucian Grainge, direktor i predsjednik vodeće svjetske diskografske kuće Universal Music Group i radio je s najvećim glazbenim zvijezdama među kojima su Lady Gaga, ABBA, Katy Perry, Rihanna, The Rolling Stones, Amy Winehouse i još brojni drugi.

Lucian je dobio počasnu titulu sir od britanskog monarha zbog svog doprinosa glazbi i znanosti. Dobar je prijatelj s glazbenim mogulom Simonom Cowellom s kojim se često družio dok je živio u Engleskoj. 

Prije Elliota, Sofia je snimljena na plaži u Miamiju u veljači u društvu Gila Ofera čiji je otac izraelski milijarder Idan Ofer. On je 2013. godine bio najbogatiji čovjek u Izraelu, a trenutno je na 394. mjestu Forbesove liste najbogatijih ljudi na svijetu.

Vezu su potvrdili strastvenim poljupcima, a Sofia je mamila poglede i svojim minijaturnim badićem s tangama u kojem je pokazala svoje istrenirano tijelo. No čini se da je kratko trajala njihova ljubav. 

U studenom prošle godine Richie je viđena s dečkom,  biznismenom Matthewom Mortonom (27) na Beverly Hillsu. Izgledali su jako prisno, no ne kao ranije nekoliko dana kada su izmjenjivali poljupce tijekom objeda.

"Jako mu se sviđa", rekao je Matthewov prijatelj za američke medije. Morton je poduzetnik poznat kao vlasnik lokala u kojima se prodaju matcha napitci, odnosno razna pića od vrste zelenog čaja u prahu te deserti među kojima su sladoled i krafne.

Matthew potječe iz obitelji koja ima dugu i uspješnu povijest u biznisu. Njegov otac Peter, koji je preminuo 2017., osnovao je svjetski poznatu franšizu Hard Rock Cafe u ranim 80-ima. Riječ je o lokalima koji se nalaze na 185 lokacija diljem svijeta.

Richie je prije toga samovala nakon što je krajem svibnja 2020. konačno završila njena dugogodišnja veza s Disickom s kojim je ranije stalno prekidala.

Scott se brzo oporavio i viđen je s nekoliko manekenki. Zadnja u nizu je kći zvijezde sapunica Lisse Rinne, 19-godišnja Amelia Gray Hamlin koja privlači pozornost javnosti seksi izdanjima. 

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kristina Mandarina u novom golišavom izdanju sa zanimljivim rekvizitom objasnila pratiteljima što je za nju neprocjenjivo

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS