život na visokoj nozi

Snježana Mehun sa suprugom uživa na egzotičnoj lokaciji i hvali se oblinama u skupom minijaturnom bikiniju

Snježana Mehun Schillinger - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Snježana Mehun objavila je fotografije s odmora na Sejšelima, na kojima pozira u minijaturnome dizajnerskom badiću.

Poduzetnica Snježana Mehun Schillinger sa suprugom Franzom Schillingerom uživa na Sejšelima, odakle se povremeno javlja na svojem profilu na Instagramu.

Sada je objavila dvije fotografije na kojima zagrljeni poziraju na pješčanoj plaži.

"Preživjeli smo 10 dana dijeleći jedan telefon i još brojimo... Detoks od telefona", napisala je Snježana u opisu fotki na kojima je pokazala liniju u minijaturnom bikiniju s potpisom modne kuće Versace, a kombinirala ga je i s kapom brenda Gucci.

"Predivni i stvoreni jedno za drugo", jedan je od komentara koje su dobili uz brojne lajkove i emotikone srca. Još njihovih fotki s odmora na Sejšelima pogledajte u galeriji.

Snježana i Franz vjenčali su se na ljeto 2021. godine, nakon pet godina veze. Ona iza sebe ima brak s osam godina mlađim manekenom Mihaelom Galekovićem, od kojeg se rastala u prijateljskim odnosima. Bivši supružnici zajedno su proveli deset godina, a Snježana je često u intervjuima naglašavala kako mu ništa ne zamjera i da se njihova ljubav jednostavno pretvorila u prijateljstvo.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja objavila rijetke strastvene fotke s Nenadom, opisala ih je jednom svima dobro znanom riječi!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Prekrila se samo prozirnim, čipkastim materijalom ispod kojeg nije nosila grudnjak, pa se vidjelo baš sve što se moglo!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS