Šok!

Zbog ovog muškarca javno se oglasio čak i Thompson, snažna poruka koju je poslao svojim performansom sve je dobro uzdrmala!

Matan Vukčević predstavio se u showu Supertalent Nove TV svojim neobičnim stilom slikanja, malo je reći da je priredio pravi show.

Crnogorski slikar Matan Vukčević (31) jedan je od natjecatelja nove sezone showa Supertalent, a ono čime se na pozornici predstavio iznenadilo je, ali i zbunilo žiri i publiku.

"Bitno je da kažem poruku koju šaljem, svi mi imamo nekog tko je izvršio samoubojstvo ili nekog tko je pokušao samoubojstvo, svi mi imamo negdje u sebi osjećaj da smo se susreli s tim mislima, ja večeras želim poslati poruku ljudima koji su prošli takve stvari da ne rade to i da se bore kroz život, i da ako kroz moj nastup probudi kod nekog osjećaj da se bori za život, smatrat ću svoj nastup uspješnim", rekao je Matan prije svog nastupa na pozornici.

Slikao je u mraku uz pjesmu "Neću izdat ja" Marka Perkovića Thompsona, a žiri ni u jednom trenutku nije vidio što slika, pa je finalni proizvod itekako iznenadio žiri. A kako je sam rekao, Thompson mu je dobar umjetnik i žao mu je što su ljudi po tom pitanju ograničeni. Thompson se zbog njega oglasio na Facebooku i čestitao mu na nastupu. 

''Čestitamo Matanu Vukčeviću na nastupu u emisiji SUPERTALENT i odličnoj izvedbi brzog slikanja uz pjesmu "Neću izdat ja", napisao je. 

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Bujnu violinisticu sa suprugom je spojila ljubav prema Bogu, a oboje vjeruju da su njezine molitve čudotvorne: "Neplodne žene su zatrudnjele"

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS